[długi]: Dlaczego moje zaciekawienie wzbudziły te miejsca, których nie będzie w relacji??
Ostatnio na forum ścierają się poglądy: upowszechniać, czy chronić? Chodzi o różne ciekawe miejsca, o których mógłby poczytać każdy z tysięcy czytelników niezwiązanych z forum. I nie wiem, który pogląd jest słuszny.
[Dlugi]: Czytam relację, patrzę na mapę gdzie się poruszałeś i nadążyć za Tobą nie mogę.
Drogę, którą przebyłem tego dnia, przeszedłby też sprawny piechur, jakby go mocno pogonić:)
[sir Bazyl]: …nawtyka się gryfickiego wędzonego i później po zażyciu tego "dopalacza" lata …
Rozpoznanie gatunku sera – bezbłędne. Z tym lataniem, to gorzej.
[Piskal]: To tak , jakby utopił Ci się towarzysz podróży, który niejedno zobaczył za Ciebie..
Względem aparatu, to został poddany gruntownej reanimacji a wyniki będą znane za parę dni.
[krzychuprorok]: Ty na łatwiznę nie idziesz, nie straszne Ci podjazdy, błoto i kałuże.
Ja nie tak, żeby celowo. Na mapie nic takiego nie było zaznaczone.
[bertrand236]: Znaczy się Wojtku nie rozpoznaliśmy się w Łopience....
Wszedłem do cerkwi ok. 9:45 a wyszedłem ok. 11:45. Wcześniej się myłem w potoku a później zjechałem do Polanek.
[Płotka]: … od razu miałam skojarzenie z moją ulubioną "Prostą historią" Lyncha :)
Nie znam faceta. Też jeździ na rowerze?
[don Enrico]: Rowerem wodnym po Bieszczadach? tego jeszcze nie było.
Lepiej wodnym, niż stacjonarnym![]()

Odpowiedz z cytatem
Zakładki