Witam serdecznie.
Mam prośbę do was.
Wybieram się na w pierwszy lub drugi weekend listopada w Bieszczady w wiadomym celu (tytuł tematu). Mam wybrany szczególną datę, która będzie w stylu 2222 dzień razem.
Jako bazę wypadową potrzebuję domek/apartament o komfortowych warunkach na 2 dni w cenie max 200zł/noc dla 2 osób - (raz w życiu się można szarpnąć) jak np. te domki domkinadzalewem.net
Najlepiej jakiś tego typu komfortowy domek czy apartament koniecznie z kominkiem :) w okolicach Ustrzyk Górnych, Cisnej, Baligrodu, Wetliny, jeśli nie to gdzieś dalej.
Jak jest z pogodą w listopadzie? Pytanie może trochę głupie bo nigdy nic nie wiadomo, ale czy nastawić się raczej na aurę zimową czy jeszcze jesienną. W sumie to ten śnieg by mi nie przeszkadzał, chodzi mi tylko o to coby szlak był w miarę przetarty żeby się nie zgubić :))
W góry pójdziemy ogólnie pierwszy raz, jeśli dobrze pójdzie to pewnie będziemy wracać często żeby powspominać :)
Pytanie do was gdzie lepiej się oświadczyć? Myślałem nad 3 miejscami:
Tarnica-wędrówka szlakiem z Wołosatego coby się dziewoja nie zmęczyła zbytnio, ale pytanie jaką porę na to wybrać. Nie chciałbym trafić akurat na szczyt w momencie kiedy nie będzie nawet miejsca aby usiąść. (chyba że teraz poza sezonem już tlumów niema). Na szczycie krótka scenka i jesteśmy (albo nie jesteśmy) zaręczeni :D
Kremenaros - dzięki temu mogę się oświadczyć nie w Polsce nie zagranicą ale jednocześnie w 3 Państwach :)
Innespokojne wzniesienie, z ładnym widokiem
Ponieważ nie spotkałem jeszcze takiego tematu to prosiłbym aby go przypadkiem jakiś moderator nie usuwał, a może w tym temacie będą sie pojawiać warte do wiedzenia miejsca.
Zakładki