Dla wtajemniczonych na zachętę, a tak naprawdę to dla wszystkich, których nie przerażają ogromne PŁASKIE przestrzenie, wciągające bagna i morza zieloności, rudości i złotości
... Zapraszam na mały spacer po Polesiu :) ...
![]()
Dla wtajemniczonych na zachętę, a tak naprawdę to dla wszystkich, których nie przerażają ogromne PŁASKIE przestrzenie, wciągające bagna i morza zieloności, rudości i złotości
... Zapraszam na mały spacer po Polesiu :) ...
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
i jeszcze parę i już wystarczy
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Piękne foty.
Pięknie tam.
A jak tam teraz jest????
no jak... pięknie
mgliście rudo z domieszką złotości z delikatną nutką czerwieni.... dojadę do domu, to pokażę
dokładniej
![]()
o dokładnie taki kolor dominujeaktualnie ... to jak ktoś się pisze ?
...
No tak..........
nostalgicznie, a tak pięknie
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Aleja brzozowa przepiękna! Albo nią iść do tajemniczego kresu, albo być jedną białokorą w tym szpalerze!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Uwielbiam bagna! taki teren ktorego ni przejsc ni przeplynac ma swoja magie.. A moze to przez te mgły?![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
A może za całokształt ... i mgły i ogniki i za krzyczącą zieloność wiosną i złotości letnie i za rudości jesienne i nawet za biele...
Kolor - marchewka z zmienikami :)
mAAtylda
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki