dzięki Bubuś za przepięknie jesienne zdjęcia Beskidu Małego -na jesieni tam nie byłam (będę gdzieś za ok. miesiąc bo znajomi z Bieszczadów gospodarują teraz w chatce pod potrójną). mam straszny sentyment do Beskidu Małego -są to najczęściej odwiedzane przeze mnie góry z Beskidów Zachodnich. nie wiem czemu tak je polubiłam, może bo nie spotykam tam tłumów. fajnie, że wstąpiliście na Gibasy -pewnie poznaliście Stacha, to magiczny człowiek, mam wrażenie że żyje oderwany od rzeczywistości, lata metr nad ziemią:), kto zamienił z nim kilka słów przy herbatce odczuje to od razu. pewnie też zauważyliście domek jego sąsiada (choć nie widzę go na zdjęciach) -buddysty, który większość czasu spędza w azji. dla mnie Gibasy zawsze są magicznym miejscem, pełnym kontemplacji i wyciszenia. Pisałam o nich niedawno tutaj: http://forum.bieszczady.info.pl/show...nk%C4%99/page2 . w Zamczysku też nie mogłam się oprzeć, raj niesamowity, zaglądałam do każdej dziury ale będąc samej nie chciałam się nigdzie pchać. Dzięki za zdjęcia.
Mavo, rok temu ruszałam w Mały z Wadowic i przechodziłam przez Czartak mijając dom Zegadłowicza. jednak nie zapoznałam sie z jego twórczością

Odpowiedz z cytatem
To pewnie on tam mieszka!