Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jesiennie w Beskidzie Małym

Mieszany widok

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Domyślnie Odp: jesiennie w Beskidzie Małym

dzięki Bubuś za przepięknie jesienne zdjęcia Beskidu Małego -na jesieni tam nie byłam (będę gdzieś za ok. miesiąc bo znajomi z Bieszczadów gospodarują teraz w chatce pod potrójną). mam straszny sentyment do Beskidu Małego -są to najczęściej odwiedzane przeze mnie góry z Beskidów Zachodnich. nie wiem czemu tak je polubiłam, może bo nie spotykam tam tłumów. fajnie, że wstąpiliście na Gibasy -pewnie poznaliście Stacha, to magiczny człowiek, mam wrażenie że żyje oderwany od rzeczywistości, lata metr nad ziemią:), kto zamienił z nim kilka słów przy herbatce odczuje to od razu. pewnie też zauważyliście domek jego sąsiada (choć nie widzę go na zdjęciach) -buddysty, który większość czasu spędza w azji. dla mnie Gibasy zawsze są magicznym miejscem, pełnym kontemplacji i wyciszenia. Pisałam o nich niedawno tutaj: http://forum.bieszczady.info.pl/show...nk%C4%99/page2 . w Zamczysku też nie mogłam się oprzeć, raj niesamowity, zaglądałam do każdej dziury ale będąc samej nie chciałam się nigdzie pchać. Dzięki za zdjęcia.

Mavo, rok temu ruszałam w Mały z Wadowic i przechodziłam przez Czartak mijając dom Zegadłowicza. jednak nie zapoznałam sie z jego twórczością
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: jesiennie w Beskidzie Małym

Staszek jak zwykle sympatyczny! a na Potrojna musze kiedys zajrzec bo juz ze 3 lata tam nie bylam, a tez bardzo ta chatke lubie!

Cytat Zamieszczone przez Jimi Zobacz posta
    pewnie też zauważyliście domek jego sąsiada (choć nie widzę go na zdjęciach) -buddysty, który większość czasu spędza w azji.
    Faktycznie byl tam obok domek przy ktorym powiewały takie choragiewki- zupelnie jak gdzies w Nepalu! To pewnie on tam mieszka!
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)