Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Ja tu widzę zbiorową halucynację - wszyscy widzą misia. Dajcie temu misiu szykować się już do spania![]()
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
Jedna biedna niewiasta której rośnie 270 członków, złożyła 1482 ostatecznych i nieodwołalnych pożegnań dla tubylców i tambylców różnorakich klajstrów. Bo tylko na nią - czyhają zielone misie na końcu świata.
Ludzie toż to nie fechtunek tylko kabaret.Dawno się tak nie uśmiałem.
Osu!
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Bazyl! Co Ty za kefir pijesz? zostaw mi trochę.. Też tak chcę
Pozdrawiam
bertrand236
Masz u mnie jak w banku a przynajmniej jak na lokacie Amber-Gold. Czy leci z nami pilot? Pytam, bo w końcu chciałbym się dowiedzieć czy ciągle dyskutujemy na temat czy można pisać nie na temat i nikt tego nie zmoderuje, czy to już jest właśnie miejsce, w którym nie na temat można pisać, gdyż nie chcę się już kurczowo trzymać tematu jeśli można popuścić choćby i wodze...
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
czyli...dojo...dojo...ale co jak już wydojo? Bo czy tylko masło, kefir, jogurt, maślanka...czy może jest jeszcze coś na dnie tej kanki z mlekiem.
![]()
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 19-11-2012 o 22:27
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Hmmm...to trudne...ale może się znajdzie jakiś sprytny i odważny kapitan z uprawnieniami na kankę
(Pierogowy tak wygląda...tak wygląda...na tym fotelu...jakby już miał przyziemiać właśnie - chyba ćwiczy.)
Ostatnio edytowane przez asia999 ; 19-11-2012 o 22:33
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki