Spacjalnie dla Ciebie Bazylku :)
http://www.youtube.com/watch?v=bwu-VujwIKA
A pamiętacie taką reklamę
"Radość życia, silę smoka
da Ci jogurt wprost z Sanoka" :D
Spacjalnie dla Ciebie Bazylku :)
http://www.youtube.com/watch?v=bwu-VujwIKA
A pamiętacie taką reklamę
"Radość życia, silę smoka
da Ci jogurt wprost z Sanoka" :D
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Moderować ???
A dlaczego ???
To przecież taki wesoły wątek.
I o wszystkim można w nim pisać.
W temacie kolejki na Kasprowy:
Rozbudowa kolejki, a w szczególności śnieżenie jest zupełnie nierealne.
Zarówno Park Narodowy jak i obszar Natura 2000 mają ustawowo zagwarantowane prawa dotyczące prowadzenia inwestycji na ich terenie.
Praktycznie rozbudowa infrastruktury jest tam niemożliwa (są jeszcze rezerwy dotyczące rozbudowy wyciągu od strony Goryczkowej, akurat ten można jeszcze rozbudować).
Samo jeżdżenie, jeżeli odbywa się po śniegu a nie po trawie specjalnie przyrodzie nie szkodzi, ale śnieżenie szkodzi bardzo, ze względu na ewentualną zmianę delikatnych stosunków wodnych.
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
@Bazyl - dziękuję za przypomnienie tej piosenki. Potańczę sobie przy niej zumbę.
Ooooo ja też tańczę zumbe, jak nie ma mojego faceta w domu, a kot na zewnątrz się szlaja i nie widzi nikt ;p Nie spodziewałam się po sobie, że taka wciągająca jest :))) Fenks Daddy za przypomnienie Boney M.
Długi nie wchodź na tematy face b(r)ukowe bo Cię zmoderują. Lepiej pogadaj tu z nami na temat..... przykładowo jaka u Was pogoda, jest już śnieg w kraju??? Bo u mnie to jednostajnie..pada a jak nie pada, to za chwilę będzie.
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
www.anyczka20.fotosik.pl
coś sie skopiowało 2 razy![]()
Ostatnio edytowane przez Anyczka20 ; 20-11-2012 o 03:04
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)