A wsadź sobie w ognisko miarę...Tu trzeba bardziej naukowo to ognisko rozłożyć![]()
A wsadź sobie w ognisko miarę...Tu trzeba bardziej naukowo to ognisko rozłożyć![]()
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
Ale gdzie się kończy promień ogniska ? Czy tam gdzie jest najdalszy od środka płomyk ? A może tam, gdzie sięga najdłuższa licząc od środka będąca w ognisku gałąź lub polano ? Czy może tam, gdzie sięga ciepło ogniska, a jeśli tak, to wyrażone w temperaturze względnej otoczenia czy bezwzględnej ?:) A może w końcu tam jest koniec promienia ogniska, gdzie sięga jego blask, tylko czy patrzeć na światło w paśmie widzialnym, czy w dalej sięgającej podczerwieni ?:D Czy idąc filozoficzną drogą promień ogniska kończy się tam, gdzie znajduje się najdalszy człowiek wiedzący o danym ognisku ?
Biorąc pod uwagę ostatnie zdanie napisane przez Hero to ognisko przepoczwarzy się w pożar...
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
A Świstak siedzi i zawija w sreberka......"....czy tylko popiół zostanie i zamęt....."??
ten cytat... zaczyna się robić poważnie...
Dlugi z dedykacją dla Ciebie, tu powinien być mniejszy ruch http://www.facebook.com/groups/278404572261928/
Dostałem właśnie sms-a, że mają zamknąć dojo!!! Piszmy szybko wszystko co kto chce, bez opamiętania, ładu i składu, jak na tym słynnym fejsie mają, bo później będzie za późno i psia krew, merytorycznie trzeba będzie!
Ja od siebie dodam tylko tyle (żeby nie blokować łączy), ze jest nas 341 siedzących aktywnie acz w zupełnej ciemności, i tak jest sprawiedliwie (oprócz Dlugiego - on jest niesprawiedliwy - buuuu) - nikt nikomu blasku nie zasłania i wszyscy mają jednakowo zimno. Żeby się rozgrzać śpiewamy sobie wirtualnie, tasi-tasi-łapci i inne zaangażowane turystycznie piosenki, przy których tańczymy zumbę i to wszystko...osu...osu...o su...o suchym pysku!!!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
się zdenerwowałam, myśli poskładać nie mogę.
to może zanucę. nucenie mnie uspokaja.
http://www.youtube.com/watch?v=avjuZ2VhL-8
Asiu, ale bardziej bioderkami pracuj i popraw lewy wymach z karata - ja obiecuję bardziej zamaszyste wymachy brzuchem i przykuc w siadzie prostym!
PS
O proszę, już i Kobieta się do nas przyłączyła i przychyla się raz w jedną, raz w drugą stronę w tym forumowym pląsie :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki