Nie mam nic do zarzucenia tutejszemu zespołowi moderatorów. Wybaczcie ale też nie jestem zainteresowana dalszym fechtunkiem. Szkoda mi na to czasu. Jeżeli pozwolicie to będę wrzucać tu informacje o spotkaniach, imprezach nieformalnej grupy osób ze sobą współpracujących na kilku płaszczyznach. Pierwsza z nich jest to promocja bieszczadzkiej przyrody, druga obsługa ruchu turystycznego (w tym wypadku nie będę informować o naszych spotkaniach, gdyż mogłoby to podpaść pod reklamę), trzecia to są wspólne wędrówki po górach. Czwarta to stronka internetowa współtworzona także przez osoby z tego forum. Tu liczę na pomoc.
I tak najbliższe spotkanie w Piwniczce w Ustrzykach D. odbędzie się 16 listopada, prawdopodobnie o godz. 17.00. Gościem będzie pan Grzegorz Leśniewski, znany fotograf przyrody. Zapraszam, bo szykuje się następna świetna impreza. Być może w Piwniczce powstanie galeria fotografii przyrodniczej. Pomysłodawcą spotkań jest Agnieszka z Piwniczki i Mariusz Strusiewicz. 17 listopada jest spotkanie w górach, na które zapraszamy przewodników i miłośników bieszczadzkiej przyrody. Trasa atrakcyjna w Górach Sanocko-Turczańskich, Leszczowate i rezerwat "Cisy w Serednicy", d. cerkiew w Leszczowatem. Organizatorzy Lucy i Mariusz. Mariusz poprowadzi warsztaty fotografii przyrodniczej. Pomysłodawczynią galerii jest Inka Wieczeńska.

Odpowiedz z cytatem