Pokaż wyniki od 1 do 10 z 167

Wątek: Dojo albo sala do fechtunku

Mieszany widok

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: Dojo albo sala do fechtunku

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Z jedną uwagą - właściwie w śmietniku mogłaby pozostać do wglądu (bez możliwości pisania).
    Jak kto taki ciekawski i lubi sobie pogrzebać w śmietniku - mógłby zajrzeć
    Nie zgadzam się. Kasowane są posty, które zdaniem moderatorów nie powinny były w ogóle się pojawić. Przeniesienie ich do śmietnika nic nie zmienia. Jeżeli można przeczytać jak Jaś obraża Agatkę to ma ona prawo czuć się urażona niezależnie od tego gdzie ją obrażano. Były takie czasy, gdzie za obrażanie gości osobiście czuł się odpowiedzialny gospodarz i ja tak to właśnie widzę - jesteśmy tu wszyscy gośćmi ale i gospodarzami (nie tylko moderatorzy, a w zasadzie moderatorzy najmniej, oni są raczej służbą biegającą z miotłą; albo i z miednicą jak goście zbyt zagustują w trunkach) i nie pozwalamy aby u nas, nawet w obórce, obrażano gości.

Nie wyobrażam sobie moderacji forum bez możliwości kasowania postów. Oczywiście można powiedzieć, że posty są kasowane tendencyjnie, niesprawiedliwie, zbyt szybko lub zbyt powoli - ale to już inna dyskusja. Teraz rozmawiamy (tak sądzę) o regułach a nie o ich wprowadzaniu w życie.

Cytat Zamieszczone przez Pierogowy Zobacz posta
    spojrzałem na siebie przed chwilką do lustra...założyłem prawą dłoń w okolicach mostka i resztki włosów na czole zwinąłem w ząbek...no,no,no...
    A to do kogo aluzja Tomku? Każdy moderator tak według Ciebie wygląda albo ma coś w sobie z tego gościa?

Cytat Zamieszczone przez Pierogowy Zobacz posta
    nie podoba mi się ingerencja bezpośrednia w posty
    A gdzie spotkałeś post edytowany przez moderatora? Znajdziesz takie na forum, ale jest ich śladowa liczba. W posty ingeruje się u nas w zasadzie wyłącznie przy okazji wydzielania wątków i raczej w celu rozbudowania postów o cytaty ułatwiające zrozumienie wyodrębnionego tematu. Co więcej nie ma możliwości aby wyedytować post "po cichu", ślad zawsze zostaje.

O kasowaniu postów w całości odpowiedziałem kilka linijek wyżej Basi.

Co miałem napisać napisałem. Będę dalej czytał ale swój udział ograniczę do kasowania postów lub ingerencji w ich treść, a w wolnych chwilach będę trenował buńczuczne przemówienia i walenie pięścią w mównicę.
    Czterech panów B.

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez Pierogowy tajemniczo się zrobiło :)
    ...
    tzn:nie podoba mi się ingerencja bezpośrednia w posty i wątki i zanik tekstu ,
    a wątek pt:" dzieńdobry...."a teraz przemianowany na "Dojo..."miał być jakimś wentylem, gdzie można byłoby to schować...
    Całkowicie się zgadzam z Pierogowym..

Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
    Nie zgadzam się. Kasowane są posty, które zdaniem moderatorów nie powinny były w ogóle się pojawić. ...
    Co to znaczy? " ...zdaniem moderatorów" ...nieomylność i traktowanie innych z góry ? "bo Ja tak uważam" ,MY moderatorzy ... ,wyrażasz tu zdanie wszystkich moderatorów?, tak to odbieram i nie tylko ja..typowy przykład cenzora "z najlepszych czasów"
    Bawcie się tak dalej , a forum będzie wegetowało. To by było na tyle.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    wyrażasz tu zdanie wszystkich moderatorów?
    Nie, nie konsultowałem tego z pozostałymi moderatorami. To moje własne i osobiste przekonanie.
    Czterech panów B.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)