@Pastorze.
Lucyna czy też Sonka zapewne ma nas wszystkich za głupków, że nie orientujemy się że jest to jedna i ta sama osoba.
Jako osoba uzależniona od forów nie wytrzymała bana dłużej niż rok i na wszystkich forach na których została zbanowana (ja osobiście oprócz tego znam 3 inne, nie wiem może jest ich więcej) zaczęła jakiś czas temu pisać jako Sonka.
Oczywiście sam sposób pisania - robienie dokładnie tych samych co zawsze błędów w nazwiskach, te same literówki i ta sama stylistyka dekonspirują ją natychmiast.
Z tym, że ja mam na ten temat pogląd inny niż Ty.
Dopóki pisze swoje zaproszenia na imprezy - niech sobie pisze pod dowolnym nickiem, mi to zupełnie nie przeszkadza (oczywiście jeżeli regulamin danego forum zezwala na posiadanie kilku nicków, nie wszystkie fora na to zezwalają)
W imprezach, z racji odległości raczej i tak uczestniczyć nie będę.
Może sobie pisać również to co myśli o Zakapiorach, nie zgadzam się z takimi poglądami, ale dyskutować nie będę.
Dopóki nie atakuje mnie osobiście - niech sobie pisze co chce.
Natomiast jestem przeciwna wszelkim dyskusjom, które w prosty sposób prowadzą do zadymy i dlatego jestem za moderowaniem takich dyskusji w zarodku (oczywiście moich wpisów również).
Może to z mojej strony hipokryzja , ale wolę tak jak jest teraz.
Niepotrzebnie (moim zdaniem) Ty i Michał zaczęliście tą całą dyskusję, która potem znalazła się w koszu.

Odpowiedz z cytatem