zależy do czego ci taki pojazd. I gdzie nim byś jeżdził . O andoriach różne opinie chodzą. Zależy skąd był wyjmowany /żuk ? / , ma turbinę ? Musiałbyś także sprawdzić podzespoły robocze /skrzynia/ w jakim są stanie. Oczywiście też wszystko zależy od ceny ...i ILE chcesz w niego włożyć.
Apetyt takiego wozidła jest ogromny Pali jak smok.....
Wy tu gadu gadu o żurku czy o pierogach, a tymczasem Lucynie ilość członków rośnie. W tej chwili ma ich już 270.
Palenie to różnie. Teraz ustawiony jest tak, że pali możliwie najmniej, ma odłączony przedni napęd (który szybko można usprawnic) więc 8-10l/100km. W jezdzie 4x4 dużo więcej ale nie wiem dokładnie ile, tragedii nie ma bo nie byłby to mój jedyny sprzęt. W moim sadzie i lesie jesienią wystarcza jeden napęd( ale nie zawsze).
trudno uwierzyć ....jeśli rzeczywiście te 8-10 litrów , to rewelacja. Jesienią i tak jak w sadzie czy lesie, będziesz musiał używać trybu 4x4, choćby śliska trawa czy błoto. O ile to drugi pojazd i będziesz używał do jazd rekreacyjnej to ok. Andorie mają opinie / ale jak to opinie ../ wadliwych , psujących się. Różnie oceniana jest ich kultura,elastyczność pracy . Za to części łatwo dostępne i tanie. O ile też masz znajomego mechanika , co poświęci czas i serce , by dłubać , to bierz !
Chyba pora spać bo mam z tymi członkami jakieś takie skojarzenia...
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
Kto jest następnym kandydatem na członka z napędem 4*4 ?
Każdy jest u nas mile widziany. Nie ma podziałów na lepszych i gorszych. Obowiązuje stara i dobra zasada: nikt nie pytał skąd się wziął, gdy do ognia się przysiadał. Mamy wśród nas ludzi gór, miłośników Bieszczadów, tubylców, przewodników i bardzo liczne grono fotografów przyrody. Grupa tętni życiem. Mamy także zespół administracyjny i to zdecydowanie bardziej kumaty informatycznie od Lucy, więc jedno zaproszenie zostało anulowane. Przepraszam w imieniu Lucy za przykrość jaka spotkała Waszego kolegę.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki