miętę powiadasz... do pierogów
... jakoś mnie to nie dziwi :). Jeśli Powsimorda nie będzie reflektował(a) na pierogi, może zamienić na michę ... niech pomyślę... bigosu?
Ewentualnie piramida muffinek marchewkowych
...
miętę powiadasz... do pierogów
... jakoś mnie to nie dziwi :). Jeśli Powsimorda nie będzie reflektował(a) na pierogi, może zamienić na michę ... niech pomyślę... bigosu?
Ewentualnie piramida muffinek marchewkowych
...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
hi hi hi
ja tam nie wiem co na to Powsimorda...jeden z drugim...;
:)
michę pełną pierogów Twojej roboty obiecuję solennnnnnnnie dostarczyć własnymi rękoma szczęśliwcowi !!!;
kurczę,a może trafi się jakiś Superbigstarpowsimorda tzn: który zostałby Powsimordą we wszystkich kategoriach...i...będzie miał tyle nagród ,że nie dostrzeże tej jednej...maciupinej
Marcowy
co do zmierzchu bogów czyt: dyktatorów...
a trzeba było zezwolić na demokratyczny wątek pt: Dojo ...,???
hm...od jednego uderzenia w ścianę ...się zaczyna ...
a potem tylko gilotyna,zsyłka ewentualnie wybrzeże Kuby do wyboru
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Drogi Pierre,
(taki autorski skrót od Pierogowy)
Ja niczego nie zabraniam ani na nic nie zezwalam, bo nie mam - dzięki Bogu - takiej mocy. Przedstawiłem swoje zdanie i tyle. Status quo jest takie, że jest regulamin, na który czasem trzeba zerknąć, ale który dekalogiem nie jest i można go zmienić, o ile się skutecznie lobbuje. A zazwyczaj najskuteczniej jest lobbować u najbardziej wpływowej osoby, czyli u Pierwszego
Pozdrowienia serdeczne
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)