Wiem że TRADYCJA i przepraszam, ale podrzuciłem ten termin z tego względu że większość ludzi (w tym i ja) może wziąć w tych dniach urlop.
W ubiegłym roku była przepiękna pogoda właśnie na początku maja. A TRADYCJA to rzecz święta i basta!
W.z...
Wiem że TRADYCJA i przepraszam, ale podrzuciłem ten termin z tego względu że większość ludzi (w tym i ja) może wziąć w tych dniach urlop.
W ubiegłym roku była przepiękna pogoda właśnie na początku maja. A TRADYCJA to rzecz święta i basta!
W.z...
Wojtku...ponieważ większość(?)ludzi może wziąc wtedy urlop to mniejszość(?) w tym i ja, nie może. Tradycja tradycją, ale tak ustalony termin pozwoli mi (może tylko mi) pertraktować z szefem...ja pracuje w tydzień z weekendem majowym, ale za to 3 weekend maja jest mój. Jak widać trudno znaleźć termin odpowiadający wszystkim.
Hmm...w dalszym ciagu nie wiadomo gdzie będzie KIMB...
Pozdrawiam![]()
poza tym wiadomo jak jest w ten majowy weekend w Bieszczadach - jak wszyscy zwalą się tam - trudno o miejsca![]()
Dzwoniłem do przemiłej gospodyni Sękowca. KIMB można urządzać, barek będzie otwarty i zaopatrzony, parasole będą, grill jest, ognisko też. Tylko miejsc coraz mniej, zostały tylko domki standard, ale po okolicy różnych możliwości noclegowych jest dużo.
Proponuję, skoro odpadła Tarnawa ustalić, że KIMB jest w Sękowcu i zawczasu nie martwić się, czy będzie padać.
Acha- trzeci weekend maja, według nowej świeckiej tradycji.
A w przyszłym roku najedziemy Radosne Szwejkowo, bo wiem, że Krysia chce mieć u siebie KIMB.
Rozumiem i jest mi trochę smutno, bo pierwszy majowy weekend mamy już z Bożenką zaklepany w Wołkowyji. Jesteście wszyscy bardzo FAJNI i chciałbym Was poznać osobiście. Spróbuję coś załatwić, a nuż się uda przyjechać na KIMB.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 07-02-2013 o 21:38
Piskalu, coś Ty taki delikatny i nieśmiały, jak - nie przymierzając - posłanka Anna Grodzka?
Ty nie masz "proponować"! Ty masz to oficjalnie ogłosić! Założyć nowy wątek tematyczny, w którym (na początku) podasz kolejny numer, datę i miejsce tegorocznego KIMB oraz zapoczątkujesz swoim wpisem listę obecności. Jesteś wszak urzędującym Prezydentem KIMB, więc zachowuj się bez tremy i stanowczo.
A że niektórym będzie to nie w smak i zaczną marudzić? Zdecydowana większość takich malkontentów i tak by nie przyjechała, choćbyś KIMB na Wawelu zorganizował.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)