te noclegi to raczej żart był bo przecież nikt nie uwierzy że z dnia na dzień Browar stał się tak wybredny:) ja spać mogę pod chmurką a w najbardziej komfortowym wypadku namiot. Karpacka Biesiada była w schronisku więc tam temat noclegów jest rozwiązany. chcemy to też możemy zarezerwować sobie większą część schroniska pttk, uda nam się po zniżkowych cenach ale te spotkania forumowe kojarzą mi się z tym, że odbywają się z dala od ruchu turystycznego, gdzie w zasadzie jesteśmy tylko my jako grupa względnie zamknięta, więc tu pojawia się dylemat jak to zrobić aby było fajnie i każdy zadowolony. Tarnawa sprawdzała się super, więc jestem zdecydowanie za. Podobałaby mi się też opcja "zachód" -tylko nie mam pojęcia gdzie:) Długi zarzucił Prełuki -też jestem za! Ale mówię pod siebie bo nie mam pojęcia jak tam się ma agroturystyka. Roztoki Górne w sumie też dobrze brzmią -luda tam może nie będzie, łóżko się znajdzie i dla namiotów całe pole i na ognisko. Słyszałam że kiedyś była Balnica -też super i też rzucam na propozycję.

Odpowiedz z cytatem