Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102

Wątek: Kimb 2013

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Odp: Kimb 2013

Cytat Zamieszczone przez Piskal Zobacz posta
    Przy pomocy takiego małego urządzenia, które przykłada się do ucha i mówi (tym uchem?) rozmawiałem , wstępnie co prawda, z Basią z OW Sękowiec i nie miała by nic przeciwko temu, żeby KIMB urządzić u niej. (...)
    A jak zamierzasz rozwiązać problem "obrad" w Sękowcu w razie złej pogody (np. tylko ok. +10 st. C i opad ciągły o charakterze intensywnym)?
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik Awatar creamcheese
    Na forum od
    02.2012
    Rodem z
    Lublin

Czas już chyba zdecydować gdzie będzie KIMB...ja tam w "razie niemca" rezerwuję coś dla siebie w Sękowcu.
    Pozdrawiam

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Cytat Zamieszczone przez Stały Bywalec Zobacz posta
    A jak zamierzasz rozwiązać problem "obrad" w Sękowcu w razie złej pogody?
    Podobno Jimi przyjedzie z namiotem...

A serio to faktycznie problem: gdyby nie wiata nad ogniskiem, ubiegłoroczny KIMB w Tarnawie zostałby rozpędzony przez deszcz. Na zdjęciach ośrodka w Sękowcu widzę (bo osobiście nie byłem) stoły z parasolami. Można to wykorzystać, jakby co?

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

haha. a stoły z parasolami nie brzmią tak fajnie jak wiata z ogniskiem, dlatego w tej sytuacji ja obstawiam dalej za Tarnawą.
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Witaj Aniu. Może Ty rozwiążesz problem miejsca KIM-bu 2013. Jest takie jedno miejsce, które, moim zdaniem, spełni oczekiwania wszystkich. To gospodarstwo agroturystyczne w Przysłupi u państwa Dworaczków. Byliśmy u nich wiele lat temu, kiedy mieli do dyspozycji tylko dwa pokoje z łazienką i kuchnią w korytarzu. Ostatnim razem, bodajże pięć lat temu mieli już dwa domki obok, rozbudowane piętro z wszelkimi wygodami i dużą salę na parterze, która z pewnością przyjmie wielu gości. Na zewnątrz jest miejsce na ognisko, przynajmniej było wówczas. Nieopodal jest karczma Biesisko, dzisiaj nie polecam, poniżej w Krzywem jest naprawdę dobra smażalnia pstrągów. Swego czasu mieliśmy szczęście świętować z właścicielami rocznicę prosperowania interesu, szumnie , śpiewnie i do białego rana. Nie piszę o tym na forum, bo jestem /jaka? nowa? świeża?:)), nie wiem, takich nie słuchają na tym forum:) chyba. Nieistotne. Sprawdź. Mam prywatne namiary do tych osób. Chyba, że się coś zmieniło. Pozdrawiam Cię serdecznie. W.

Jest jeszcze kilka miejsc na wetlińskich wzgórzach. Nie zamierzałam nikogo obrazić:))) WZetka:)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)