Czas już chyba zdecydować gdzie będzie KIMB...ja tam w "razie niemca" rezerwuję coś dla siebie w Sękowcu.
Pozdrawiam
Podobno Jimi przyjedzie z namiotem...
A serio to faktycznie problem: gdyby nie wiata nad ogniskiem, ubiegłoroczny KIMB w Tarnawie zostałby rozpędzony przez deszcz. Na zdjęciach ośrodka w Sękowcu widzę (bo osobiście nie byłem) stoły z parasolami. Można to wykorzystać, jakby co?
haha. a stoły z parasolami nie brzmią tak fajnie jak wiata z ogniskiem, dlatego w tej sytuacji ja obstawiam dalej za Tarnawą.
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Witaj Aniu. Może Ty rozwiążesz problem miejsca KIM-bu 2013. Jest takie jedno miejsce, które, moim zdaniem, spełni oczekiwania wszystkich. To gospodarstwo agroturystyczne w Przysłupi u państwa Dworaczków. Byliśmy u nich wiele lat temu, kiedy mieli do dyspozycji tylko dwa pokoje z łazienką i kuchnią w korytarzu. Ostatnim razem, bodajże pięć lat temu mieli już dwa domki obok, rozbudowane piętro z wszelkimi wygodami i dużą salę na parterze, która z pewnością przyjmie wielu gości. Na zewnątrz jest miejsce na ognisko, przynajmniej było wówczas. Nieopodal jest karczma Biesisko, dzisiaj nie polecam, poniżej w Krzywem jest naprawdę dobra smażalnia pstrągów. Swego czasu mieliśmy szczęście świętować z właścicielami rocznicę prosperowania interesu, szumnie , śpiewnie i do białego rana. Nie piszę o tym na forum, bo jestem /jaka? nowa? świeża?:)), nie wiem, takich nie słuchają na tym forum:) chyba. Nieistotne. Sprawdź. Mam prywatne namiary do tych osób. Chyba, że się coś zmieniło. Pozdrawiam Cię serdecznie. W.
Jest jeszcze kilka miejsc na wetlińskich wzgórzach. Nie zamierzałam nikogo obrazić:))) WZetka:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki