Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
Forum bieszczadzkie - jak każdy projekt internetowy - musi zarobić przynajmniej na koszty utrzymania, czyli na opłaty za domenę, silnik i serwer. Czy ktoś z Was dołożył kiedykolwiek złotówkę do tego? To dlaczego właściciel ma do tego dokładać?
Za subdomenę "forum.bieszczady.pl" nie płaci się dodatkowo ani złotówki. Silniki forum są w większości bezpłatne, niewątpliwie kosztuje ich utrzymanie, czyli Twoja praca. Nie wiem, jakie jest Twój udział w tym biznesie oraz stosunki własnościowe. Jak wspomniałem powyżej, sam fakt istnienia forum w tej domenie daje lepsze pozycjonowanie domenie, niż jakiekolwiek inne zabiegi. Gdybym miał przy swoim interesie takie forum, dopłaciłbym dużo do tego, żeby tylko się ode mnie nie wyniosło.
A może by tak ... Proponuję ogłoszenie corocznej składki na serwer, żeby nam nikt łaski nie robił, że u niego na "krzywy ryj" gościmy.
Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
Co do wyskakujących reklam - wystarczy włączyć odpowiednią opcję w przeglądarce, żadne reklamy nie będą atakować
Facet oślepiający mnie kiedyś z tyłu, przez lusterko światłami drogowymi, na zwróconą na postoju uwagę odpowiedział: Możesz se pan przecież zasłonić lusterko:)

PS. Forum bieszczadzkie nie jest już projektem, było nim w okresie projektowania