1) TAK na forum pojawila sie reklama. Jedna w topie strony. Flash. Flash jest glownie uzywany do tego by w nim tworzyc reklamy.
2) nie wydaje mi sie bym musial kogokolwiek pytac o to czy mam prawo umieszczac tutaj reklamy czy nie.
3) sa dwa wyjscia: zaakceptowac ten baner i przejsc nad nim do porzadku dziennego ALBO zwinac zabawki i udac sie gdzies indziej. Bedzie mi przykro jesli ktokolwiek wybierze to drugie rozwiazanie ale jak wielokrotnie wspominalem przy innych okazjach - mamy wyboru i JEST wybor.
4) banner nie reklamuje tresci niezgodnych z prawem, obrazliwych, naruszajacych czyjes dobra osobiste. Reklamuje strone "matke" ktora zarabia na serwer, domene itd. Wiele for oglasza zbiorki z ktorych sie potem utrzymuje. Tak swietoszki - FORSA sie tutaj tez liczy. Po ponad 10 latach oplacania wszystkiego z mojej kieszeni postanowilem to zmienic. Ponownie - nie wydaje mi sie bym musial sie tlumaczyc z tego ze sprzedalem domene, za ile, czy wystarczylo to na utrzymanie czegokolwiek itd.
5) jak wspomniala mamcia_dwa_chmiele - dla osob ktore czuja sie atakowane przez banner, czy w inny sposob narusza on ich spokoj ducha jest bardzo proste rozwiazanie. 2 kliki i banera nie ma. Przy okazji nie bedzie ich tez np.: na portalach. Benefit podwojny.
Mysle ze wyjasnilem wszystko. Cos pominalem?
Zakładki