Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Reklama w nagłówku forum [wydzielony]

Widok wątkowy

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: Reklama w nagłówku forum [wydzielony]

Cytat Zamieszczone przez tomekpu Zobacz posta
    I w czym jest problem? Że Admin po ładnych kilku latach dokładania do interesu stwierdził że wystarczy? Ciekawym jestem kto z Was byłby gotów przez tyle lat poświęcać własny czas i pieniądze. Pozdrawiam wszystkich a Darka w szczególności.
    Tomkupu, nikt nie kwestionuje prawa właściciela forum do zamieszczenia tej dyskotekowo-siermiężnej reklamy, ale tak się jakoś składa, że forum to użytkownicy a nie admin i myślę, że oni jako je współtworzący mają prawo do wyrażenia swojej opinii, nawet jeśli będzie niezbyt pochlebna i całkiem nie po linii władzy.
    Co do finansowania forum, to ani Ty, ani ja, ani jak się okazało nawet Marcowy, nie wiemy jak to de facto wygląda, więc pozwól, że niektórzy mogą się nie przyłączyć do Ciebie w wyrażaniu żalu nad stanem finansów admina. Co innego poświęcony czas – tu na pewno należą się gorące podziękowania Darkowi jak również wszystkim piszącym na forum – bez czasu przez nich poświęconego na pisanie, obróbkę i wklejanie zdjęć itd., admin miałby święty spokój i nie musiałby nad nim pracować.
    Do tej pory czułem się tutaj jak „u siebie” i dlatego było to jedyne forum, na którym może niewiele, ale się udzielałem. Okazało się to być całkiem mylnym wrażeniem, gdyż ja i parę innych osób, dowiedzieliśmy się, że jeśli coś nam się nie podoba to możemy wyp...ć a nie żalić się i szlochać bo i tak Ojciec Admin Wszechmogący nie przytuli i nie pogłaszcze niewdzięcznych niegodziwców!
    Kończąc tą wypowiedź chciałbym również wszystkich pozdrowić, a Darka w szczególności, gdyż jasno zdaję sobie sprawę, że nawet jeśli sam nie zrezygnuję z łaskawie udzielonego mi miejsca na forum, to zawsze i bez zbędnych wyjaśnień mogę zostać przez właściciela zbanowany.
    Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 15-12-2012 o 09:47
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)