Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
(...)
Most w Studennym powitał nas radośnie, ale nie tylko sam most ale przede wszystkim okazała tablica.
Dzięki tej tablicy poczuliśmy się docenieni nad wyraz. Otóż witają nas Lasy Państwowe. Ponieważ jestem - jak wiecie - zwolennikiem kulturalnych powitań ucieszyłem się niewymiernie.
Wreszcie ktoś stanął na wysokości zadnia i zamiast durnych ławeczek czy deszczochronów dla turystów ustawił tą wspaniałą tablicę. Cieszę się bardzo że Lasy Państwowe maja dużo pieniędzy (w odróżnieniu od innych jednostek budżetowych) i mogą sprostać wymaganiom jaki narzuca XXI wiek

p.s. to kolejny powód mojego zadowolenia, bo dobrze jest żyć w kraju w którym ludzie i instytucje mają dużo kasy.
Ja też jestem tym niezmiernie uradowany (powstaje ich coraz więcej - tych powitań, zamiast jakiś faktycznie zbędnych deszczochronów), jak i nowymi, świetnie ugładzonymi stokówkami i tymi starymi, które asfaltują żeby się koła monstrom nie paprały (gminy mogą sobie o takich nakładach na drogi tylko pomarzyć). Widać bieszczadzkie leśnictwa muszą generować niesamowite zyski! I stąd pewnie te leśne kompleksy promocyjne! Ciekawe co mają w tej promocji? Kompleksy? Chcą się ich sprytnie pozbyć? O co chodzi z tymi tablicami, o co chodzi?