Gratulacje Trzykropku :)
I niech Ci natchnień nie zabraknie :)
Gratulacje Trzykropku :)
I niech Ci natchnień nie zabraknie :)
jak na razie te wygrane typy to moje typy
i przewrotnie nie pogratuluję tym oczywistym oczywistościom osobowościom,
ale pogratuluję tym wszystkim, którzy nie wygrali, tym co też wzbogacają swoimi wpisami forum, tym co inspirują, intrygują, czasem irytują - a propos irytują, dawno nikomu nie chciało się pokłócić na forum![]()
gratki Stachu :} Sławek, słuszne uwagi :}
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Stachu - serdeczne gratulacje! Dla mnie jest taka trójka najlepszych pisarzy "bieszczadzkich": Jerzy Janicki, Krzysztof Wiktorowicz, Trzykropkiinicwięcej!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
A jutro w okolicach hejnału zostanie odtrąbiony Debiutant Roku!
Trąbienie będzie podwójne, bo:
1. w tej kategorii wybieraliśmy po raz pierwszy,
2. zwycięzca to nie recydywista![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 31-01-2013 o 21:22
WUKA
www.wukowiersze.pl
Przez tydzień mnie tu nie było, a tu się tyle działo! Mamy nowego starego Pisarza i nowego starego Fotografa.
Względem Pisarza - nasz Pisarz to musi być naprawdę dobry pisarz! Poznaję to po pewnym charakterystycznym zjawisku. Zawsze, gdy czytam po raz pierwszy utwór słynnego pisarza, nie od razy rozumiem, co autor miał na myśli. Muszę przeczytać po raz drugi, i wtedy czasami już wiem.
A względem Fotografa - ten facet musi mieć jakiś dobry aparat
Po tych trafnych (moim zdaniem) i niewątpliwie sympatycznych (moim zdaniem) komentarzach, składam laureatom życzenia dalszych sukcesów na artystycznej niwie i gdzie indziej też.
Trzeciemu nam ogłoszonemu Powsimodzie Bazylemu życzenia złożę jutro osobiście, bo się wybieramy na deptanie bieszczadzkich, śnieżnych przestrzeni - jeśli nam śniegu do jutra ktoś nie podprowadzi.
Gratulacje Trzykropku.
... i nic więcej oprócz GRATULACJI.
Pozdrawaim
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)