Ej ! hamuj Ojcze Dyktafonie.
Przypomnę Ci że według najnowszych badań, mamy na forum aktywnych uczestników 32,5
i jeśli więcej zagłosuje wybory trzeba będzie uznać za nieważne![]()
Ej ! hamuj Ojcze Dyktafonie.
Przypomnę Ci że według najnowszych badań, mamy na forum aktywnych uczestników 32,5
i jeśli więcej zagłosuje wybory trzeba będzie uznać za nieważne![]()
Alem żem stresa miała, że mnie wytną lub co obetną, na przykład takie "ka" na końcu i stracę tożsamośćZamieszczone przez don Enrico
. Spojrzałam w górę na sąsiada i towarzysza niedoli, bo w końcu razem na szarym końcu wylądowaliśmy;-) Więc zerkam w górę, a Komisarz bez mała zielony, przyciska Rybę do serca i też dygoce, że rozerwą ten święty związek...bo statystyka rzecz święta!
To, żeby wszystko się Szanownej Komisji zgadzało, oświadczam, że Komisarz i Ryba to jedność, a mnie można uznać za mizerne 0,5%.
Gratulacje dla wszystkich laureatów I tury!![]()
Ostatnio edytowane przez maciejka ; 14-01-2013 o 21:29
Przypominam
Do tej pory zaproponowaliście m.in.
Chcesz przeczytać coś dobrego ?
Zagłosuj na Powsimordę najlepszego !A liczyłem na bardziej twórczą twórczość, bo tworząc można zaprawdę cóś stworzyć, na przykład stworzyć takie stworzenie, które stworzyłem dwie edycje temu, tworząc właśnie twórczą reklamę PowsimordIle można gardło zdzierać
POWSIMORDY CZAS WYBIERAĆ
Głosować mogą także nieaktywni, byle byli z wyprzedzeniem zarejestrowani!![]()
Czterech panów B.
Drodzy i Szanowni,
Dziękuję za udział w I turze. Oddaliście 33 głosy, a więc całkiem nieźleW poszczególnych kategoriach wytypowaliście:
- na Fotografika Roku - 10 osób
- na Literata Roku - 7 osób
- na Eksperta Roku - 10 osób
- na Debiutanta Roku - 8 osób
- na Forumowicza Roku - 14 osób.
Czyli łącznie 49 osób, z czego kilka indywiduów przewinęło się przez kilka kategorii. Głosy rozłożyły się jak zwykle bardzo nierównomiernie - oprócz zdecydowanych liderów sporo było głosów pojedynczych. Poza tym zdarzało się Wam wytypować zakazaną Superpowsimordę albo forumowicza niebieszczadzkiego w kategorii bieszczadzkiej - te typy (tych typów?) oczywiście odrzucałem (choć reszta głosu była oczywiście ważna).
Układ głosów był taki, że gdyby zastosować ubiegłoroczną zasadę, iż do finału wchodzą wszyscy, na których oddano co najmniej 2 głosy, selekcja byłaby niewielka, podobnie jak emocje w II turze. Podniosłem zatem belkę startową o jedno oczko. Ale okazało się, że w kategorii Debiutant Roku oznaczałoby to tylko dwóch finalistów. No to w tejże kategorii belkę obniżyłem. Dzięki tak pokrętnym i naprędce sformułowanym zasadom do Wielkiego Finału weszli (w kolejności pojawiania się na liście finalistów):
Fotografik Roku
- phantom22
- Pierogowy
- krystian_k
- Machoney
Literat Roku
- filiplesny
- Piskal
- Trzykropkiinicwiecej
Ekspert Roku
- sir Bazyl
- Wojtek Pysz
- Browar
Debiutant Roku
- Krzysztof Gdula
- creamcheese
- bieszczadzka tesknota
- Wojtek z Zielonki
- Jimi
Forumowicz Roku
- buba
- Wojtek Pysz
- Pierogowy
Gratulacje! Fanfary! Szampany!
A teraz czekam na Wasze głosy w II turze, która rusza... teraz!
Tytuł wiadomości: II tura
Zawartość wiadomości:
Fotografik Roku - nick kandydata
Literat Roku - nick kandydata
Ekspert Roku - nick kandydata
Debiutant Roku - nick kandydata
Forumowicz Roku - nick kandydata
Linki już niepotrzebne.
Niniejszym rusza też Mordolotek, czyli typowanie mimochodem. Jeśli Wasz głos będzie identyczny z finałową piątką, a Wasze osobiste ciało przybędzie na KIMB, czeka Was fejm i udział w losowaniu nagród.
No to do urn!![]()
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 14-01-2013 o 21:08
1. tomas pablo
2. creamcheese
3. Remedios
4. maciejka
hallo;
kurcze,
wierzyłem w swoją gwiazdę -w kategorii Literata i Eksperta...
a tu taki kiks !!!
pozdrawiam
forumowicz.... ,hi,hi,hi
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
5. WUKA
6. Hero
7. michalN
8. Aleksandra
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 14-01-2013 o 21:14
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)