"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
gratulacje wszystkim Powsi-Mordkom![]()
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
Ludzie !!! mój nick nie pochodzi od lisa , nawet rudy nie jestem !!! Co tu się dzieje ??? Nie dostrzegacie w jakim kierunku zmierza to Forum.
Po pierwsze: pooważna dyskusja o chemitrails czy jakoś tak
po drugie :niepokojące metafizyczne wpisy nie których użytkowników
po trzecie: znana Forumowiczka z niepokojącą liczbą w nicku osiąga równie niepokojącą liczbę postów
myślicie że do trzech razy sztuka otóż nie
po czwarte:kolejna dobrze znana Forumowiczka wysyła posta w tej samej godzinie minucie i sekundzie co i ja
Zrzut ekranu z 2013-02-04 23:47:26.png co to znaczy i dokąd to zmierza
oczywiście żartuję
Pozdrawiam
czas jest bLiski
To niech jak refren powrócą GRATULACJĘ! dla WSZYSTKICH.
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Lisk nie jest liskiem, za to Pierogowy czai się niczym wilk
A to nie słyszałeś nic?Najpierw na niebie miały powstać znaki tajemne, potem Ci co odeszli dawno na niebieskie połoniny mieli powrócić w formacie jpg w aparatach Wybrańców, a kiedy dwie trójki dziewiątek zewrą szyki w szóstkę dziewiętną
...o godzinie 23.23... coś miało nastąpić, ale do końca nie wiadomo co.
Miło tak jest gratulować i gratulować, więc gratuluję serdecznie Pierogowemu 880 pierogów w miseczce (już niedługo, już niedługo trzy dziewiątki dogonią Mistrza P.) , Liskowi tajemniczego nicka, i ogólnie wszystkim wszystkiego
![]()
Spóźnione ale szczere gratulacje dla ASI za "999" i następne posty p-łyną z Zielonki.
W tym roku życzę 2013 postów i dużo, dużo więcej.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Pierogowy ; 08-02-2013 o 11:09 Powód: y
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki