Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Rocznica ślubu-dzień po

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2012

Domyślnie Odp: Rocznica ślubu-dzień po

No bracie, masz dzielną żonę, autentycznie podziwiam. Zwycięzców się nie sądzi ale chyba sam rozumiesz, że mogły być kłopoty więc weż to pod uwagę w dalszych planach. Tymczasem przywołałes mi moje wspomnienia z czsu służby wojskowej ( nagrodowa wycieczka) ale z zejściem przez Szeroki Wierch do Ustrzyk. I wiesz co ci powiem : zdrowe chłopy z nizin gdy pierwszy raz zobaczyli z Rozsypańca którędy będziemy wracac to mało mnie wzrokiem nie udusili. Dobrze mówisz: "moja Dzielna Bożenka", masz w życiu farta stary. Pozdrawiam.

Bieszczadnik Awatar Wojtek z Zielonki
    Na forum od
    11.2012
    Rodem z
    Zielonka

Domyślnie Odp: Rocznica ślubu-dzień po

Cytat Zamieszczone przez partyzant Zobacz posta
    No bracie, masz dzielną żonę, autentycznie podziwiam. Zwycięzców się nie sądzi ale chyba sam rozumiesz, że mogły być kłopoty więc weż to pod uwagę w dalszych planach. Tymczasem przywołałes mi moje wspomnienia z czsu służby wojskowej ( nagrodowa wycieczka) ale z zejściem przez Szeroki Wierch do Ustrzyk. I wiesz co ci powiem : zdrowe chłopy z nizin gdy pierwszy raz zobaczyli z Rozsypańca którędy będziemy wracac to mało mnie wzrokiem nie udusili. Dobrze mówisz: "moja Dzielna Bożenka", masz w życiu farta stary. Pozdrawiam.
    Słusznie piszesz Partyzancie że powinienem wziąć pod uwagęzagrożenia jakie mogą się pojawić w czasie takiej wędrówki. Trochę uśpiłomnie to, że przeszliśmy w sierpniu połoniny: Wetlińską i Caryńską, oraz całą Dolinę Górnego Sanu z Bukowca do Sianek i oprócz zmęczenia nic nie odczuliśmy. Igdybym wiedział, żeprzejście to zajmie nam prawie dziewięć godzin- to bym nieryzykował. Trasę planowałem zgodnie z opisem—szlaki piesze—Halicz zWołosatego który jestna stronie www. twojebieszczady.pl i tu czas przejścia to 5godz.i chociaż dzień jesienny jest krótki to uważałem że zdążymy. Zdążyliśmy aleledwo i… Ciekawi mnie jak były mierzone czasy przejść w w/w opisie szlaku„Halicz z Wołosatego”. Dla przykładu, Przełęcz Bukowska-Rozsypaniec-Halicz1/2h(chyba biegiem) i takpowstaje tzw. ”niedoczas przejścia”. A tak na marginesie,Bożenka nie tylko jest moją żoną- Ona jest największym moim Przyjacielem.
    Pozdrawiam!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)