Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 20-01-2013 o 20:21 Powód: Poprawiłem nieczytelne cytowanie
No proszę, tak to nikt się nie odezwał, a jak ja się zaoferowałem, to od razu ile postówNastaw się na trzeci weekend maja, bo wtedy jest KIMB, a co to jest, to znajdziesz na forum. Wtedy przyjadą ludzie, którym się nie będzie spieszyło .Chociaż może też nie będzie się spieszyło na najbardziej uczęszczane szlaki. A na tych nie uczęszczanych jest o niebo ciekawiej. (A takie znamy...)
NO I TO PIWO![]()
Super, nie mogę się już doczekać, zaczynam odliczać dni do trzeciego weekendu maja....:))))
No cóż...... chyba skusiłam się na to piwo:)))))))
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 19-01-2013 o 21:22 Powód: Poprawiłem nieczytelne cytowanie
Skąd Wy macie tyle czasu ,żeby tak często jeździć w te Bieszczady - zazdroszczę.
Mi z racji zobowiązań pozostaje tylko sierpień , a może dlatego ,że byłem tam dopiero 3X ?[/QUOTE]
Odkładamy mniej ważne sprawy na bok i po prostu jedziemy i nic to że często za ostatnie pieniądze![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki