Niby mielismy plan zeby cisnac przez Litwe i nie planowac tam zwiedzania.. Ale to muzeum koniecznie chce zobaczyc!!!
https://picasaweb.google.com/1148021...12545101424146
Niby mielismy plan zeby cisnac przez Litwe i nie planowac tam zwiedzania.. Ale to muzeum koniecznie chce zobaczyc!!!
https://picasaweb.google.com/1148021...12545101424146
Ostatnio edytowane przez buba ; 24-02-2013 o 20:36
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
nooo - czadowe !!! .....a dalej- Troki można pominąć - bo WIEM,ze takiej komerchy nie zdierżysz !!! fakt , jeśli już, to tylko wpaść na kibiny - niebo w gębie !!! mi na samo słowo , ślinka cieknie !
Buba, aby zwiedzić Park Grūtas będziecie musieli dołożyć trochę kilometrów.
Jeśli chcielibyście nadawać na forum relację na bieżąco, to przyda się Wam ta informacja:
pakiet startowy 1 GB na 7 dni za jedyne 0,99 LVL
Ja to moge nadawac np. sygnalami dymnymi- a komputer w domu zostaje bo kabla do Łotwy mu nie starczyA jesli chodzi o telefon to jestem dumna ze ten model ma juz budzik
![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
Konferowałem właśnie z ekipą łotewską. Są już w drodze z półwyspu Kolka do Rygi. Na noc rozbili się na plaży, grzali się przy ognisku i byli w bardzo dobrych humorach.
Już się obudzili:
![]()
ech..... pozdrowienia od tego co miał jechać i nie pojechał ( bo pojechał gdzie indziej )![]()
Pierwszy :) Wróciłem cały i zdrowy, było warto. Teraz pozostaje czekać na relację Buby :)
Mysmy dotarli do Oławy dzisiaj o 7 rano. Kurcze, daleko to...
Ale bylo fajnie!!!!!!!! Tylko dlaczego tak krotko???
Wlasnie sobie ogladam i porzadkuje zdjecia
np.
tu jeszcze wszystko bylo przed nami.. jak ja lubie ten moment!!!!
przymiarka do garazowania w hangarze poradzieckiej bazy:
albo dlaczego warto poznawac mechanikow i co ma wspolnego popsute auto z nasiadowka w bani
![]()
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki