Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Romko z Turki

Mieszany widok

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: Romko z Turki

Cytat Zamieszczone przez Pierogowy Zobacz posta
    ...Dopełnieniem tych zdjęć stał się człowiek,o uśmiechniętych oczach i ciągłym zainteresowaniu swoim rozmówcą...
    Jakaś taka dobra energia z niego emanuje i właśnie tak zapamiętałem Romko z przed kilku lat, gdy też oczywiście za sprawą Henia odwiedziliśmy go w Turce. I do tego niesłychanie skromny człowiek, powoli, powolutku wręcz zmuszałem go do otwierania kolejnych katalogów w jego komputerze i nie mogłem oderwać oczu od monitora. Strasznie miło wspominam ten krótki u niego pobyt. Oprócz tych przepięknych zdjęć czekała tam na mnie wtedy jeszcze jedna niespodzianka a właściwie to dwie. Dawno, dawno temu, w drugiej połowie lat dziewięćdziesiątych jeździłem na Ukrainę i Bukowinę w towarzystwie m.in. Rafała (nie mylić z Komisarzem). Później kontakt się nam urwał i po około dziesięciu latach od tamtych czasów, wchodzę do nieznajomego domu w Turce czyli do domu Romko a tam w kuchni za stołem siedzi uśmiechnięty Rafał a obok niego druga niespodzianka, inny znajomy, za którym nosiłem łubiankę z farbami, pędzlami i ośnikiem, Mistrz, który niegdyś uczył mnie czeladnika znakowania szlaków, jojo we własnej osobie. Góra z górą się nie zejdzie...a powitania trwały prawie do świtu :)
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Botak Roku 2018

Na forum od
    01.2009

Romko z Turki to bardzo wartościowy człowiek, byłem z nim dwa razy w górach w Czarnohorze i tam zobaczyłem jak bardzo wartościowy ...
    Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się wybierzemy ....
    A ten wieczór o którym wspomina Sir Bazyl to jeden z fajniejszych spędzinych na Ukrainie.
    A Panoramki Romka z Czarnohory (w załączeniu) najładniejsze jakie widziałem.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Bieszczadnik Awatar komisaRz von Ryba
    Na forum od
    05.2008
    Rodem z
    dziki wschód

też pamiętam ten wieczór, się działo, i położenie domu Romka w Turce a jak by w górach :)
    miło było spotkać się ponownie

Botak Roku 2018

Na forum od
    01.2009

Jeszcze Panoramki Romka - Czarnohora i TURKA (z pod Jego domu). Też bez pozwoialenia właścieciela, ale jak Go znam to się nie pogniewa.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Fotografik Roku 2013
    Fotografik Roku 2012
    Fotografik Roku 2011
    Awatar Pierogowy
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Tarnowskie Góry Wysokie

halo,

ale ze mnie kolega ,
    ...Romko ,w trakcie naszej ,ostatniej rozmowy ,zadał mi konkretne pytanie:

SZUKAM FOK *SIERŚCIUCHY * NA NARTY CARVINGOWE W ROZMIARZE 167/6 cm.

podejrzewam ,że mogą być na oczko ,albo klamrę a tył na tzw.szczurzy ogon.
    Mogą być używane...byle nie za bardzo -wysuszone.
    Jeżeli ktoś ma na zbyciu ,lub zna miejsce pobytu takowych -to proszę o info.
    Na mojego priva.
    Chętnie zakupię i przekażę zainteresowanemu.

Zawsze to jakiś wkład w możliwość fotografowania i to jakiego fotografowania !
    Ostatnio edytowane przez Pierogowy ; 07-02-2013 o 10:08 Powód: .
    "Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów