Krzysiek, a ja Ci powiem że nawet nie wiedziałam że kurtki się też impregnujeNie mam żadnej firmowej kurtki dlatego mi to do głowy nie przyszło. Zaskoczona też jestem tym, że kurtka może przemakać (mi nigdy żadna nie przemokła zwłaszcza ten mój stary dziad który zawsze noszę w górach w różnych porach roku, pamiętam jak poprzedniego lata szłam samej długo nocą w mega ulewie z Ustrzyk Górnych na schronisko pod Rawką wzdłuż drogi, dochodziła powoli północ, deszcz straszny lał i nic nie przemokło).
Co to Kimb? Skrótu rozwinąć nie umiem ale są to coroczne spotkania forumowiczów które odbywają się w drugiej połowie maja Bieszczadach:) W tym roku kimb odbędzie się w Sękowcu i tu jest temat: http://forum.bieszczady.info.pl/show...%C5%82ad-jazdy. -ja będę na pewno!
ps. wasz wątek zainteresował też mnie by kupić sobie lepszy termos ;p piszecie -trzyma ciepło naście godzin to ja robię takie oczy bo mój trzyma względne ciepło tylko do obiadu ;p

Nie mam żadnej firmowej kurtki dlatego mi to do głowy nie przyszło. Zaskoczona też jestem tym, że kurtka może przemakać (mi nigdy żadna nie przemokła zwłaszcza ten mój stary dziad który zawsze noszę w górach w różnych porach roku, pamiętam jak poprzedniego lata szłam samej długo nocą w mega ulewie z Ustrzyk Górnych na schronisko pod Rawką wzdłuż drogi, dochodziła powoli północ, deszcz straszny lał i nic nie przemokło).
Odpowiedz z cytatem