Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: Rakiety śnieżne

Widok wątkowy

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Domyślnie Odp: Rakiety śnieżne

Zgadza się Wadera :/ Domyślam się, że zimą także w tym roku szału nie będzie ale chcę być przygotowana bo nigdy nie wiadomo co i gdzie wyskoczy a marzy mi się spacerek po połoninkach gdyby było więcej śniegu a wypożyczać nie chcę tylko wolę mieć swoje.

Co do ceny to bardziej zależy mi na tym, żeby ten zakup był sensowny. Co to znaczy? No właśnie nie wiem :) Dlatego mniej pytałam co ma mieć rakieta a bardziej kładłam nacisk na to czy użytkownik forumowy jest z niej zadowolony czy nie. W zasadzie pytanie -co powinna mieć jest kwestią względną i marketingowcy będą wciskać, że powinna mieć wszystko. A mi chodzi żeby miała rzeczy potrzebne i praktyczne (i nie ciężkie). W zasadzie to przed chwilką dokonałam zakupu więc za wszelkie uwagi bardzo dziękuję powyższym -w zasadzie jeden forumowicz podrzucił mi informacje jaki model jest sensowny więc szukałam coś w ten deseń :) Udało mi się wyszperać (i utargować) za równo połowę ceny (z przesyłką) jaka jest na rakiety.pl ten model:

http://www.rakiety.pl/131349/rakiety...8-up-down-grip

Na allegro, w ogóle nie używane (na zdjęciach faktycznie nie widać żadnych rysek) ale już po okresie gwarancji. No cóż, coś za coś ale wg mnie się opłaca. Po rozmowach człowiek wydał mi się w porządku. Więc problem już z głowy, uffffff.
    Ostatnio edytowane przez Jimi ; 15-12-2014 o 20:01
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)