Lekarzem nie jestem ale czy wątroba nie będzie odpowiedniejsza?
Lekarzem nie jestem ale czy wątroba nie będzie odpowiedniejsza?
Bywalcze, nie neguję km, faktycznie masz moc w zdobywaniu ich. Byłam, widziałam, chodziłam, nie narzekałam, zawsze było super. Zwłaszcza jeśli resztę zmylilismy na większa ilość km. Pasuje mi każda trasa. Pierwszą zrobię teraz zejdę na Dwernik i kółeczkiem wrócę do Sękowca. P.S. na picie nie piszę się, jestem na odwyku, poza tym kuny nie piją
Oj tam oj tam.. taki trudny szlak.. wilki- furda, żubry- furda, niedźwiedź-furda, ale Tosia... strach się bać. Zaiste trzeba śmiałka. Porzućcie nadzieję, którzy tam wchodzicie..
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Oj dawno byłam na forum. To pokaźne grono bieszczadników się szykuje?
Zdaje się nie tylko bieszczadników
http://www.forum.lasypolskie.pl/view...er=asc&start=0
Pozdrav
Lasy i leśnictwo Strona Główna » Wasze Lasy polskie » Na temat strony i forum » V Jubileuszowy Zlot Bieszczadzki - Sękowiec 2013.
Aż mi mowę z oburzenia odjęło. Piskal, jak Ty mogłeś dopuścić do takiego KŁUSOWNICTWA!
Proponuję ich wszystkich w Sękowcu - internować. A wypuścić - dopiero za kaucją (w C2H5OH).
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Piskal, a teraz tak na poważnie. Zainteresuj się tym tematem. Jesteś wszak Prezydentem KIMB i sam wybrałeś tegoroczną lokalizację. Nie twierdzę, że jest zła (wręcz przeciwnie!), ale może powstać kolizja z imprezą tych leśników. Znasz warunki lokalowo-gastronomiczne OW w Sękowcu. Żeby nie było tak, że wieczorem nie mamy gdzie własnych czterech liter posadzić (chociaż w dopełniaczu to już tylko trzy litery).
A zresztą...
W razie czego będziemy obradować pod wiatą w Zatwarnicy. Poprosi się szefową (rodzina Basi), aby później zamknęła interes, i już. Potem, wracając te 2 km, wytrzeźwieje się po drodze.![]()
Tylko Bieszczadzka Kuna z Las Vegas jest pewnie zadowolona. W zapowiedzianym konkursie na wyłonienie Jej nowego mecenasa weźmie udział większa liczba uczestników.![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Kuny nie można zawłaszczać. Kuny najlepiej czują się na wolności. Konkurs na mecenasa jest zbyteczny, wręcz niewskazany. Bywalcze, a może tobie potrzebna mecenasowa?
Pod wiatą w Zatwarnicy, najlepsze miejsce.
Niestety w 100% nie mogę potwierdzić swojej obecności. Pozdrawiam
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki