łąk w Bieszczadach ci tutaj dostatek. średnio fajnie, że będą takie tłumy w Sękowcu, już sama ekipa kimbowa to dla mnie kosmos ludzi. ja jadę by spotkać się właśnie z wami a nie integrować z innymina potoki plynące przez wsie uważaj ;}
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 21-03-2013 o 23:57
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Daj spokój Anulu. Przecież nie będzie żadnego konkursu, to tylko takie gadanie SB. Jak Mecenas ma się znaleźć, to znajdzie się bez konkursu. Co nie znaczy, że nie należy wpłacać wadium, ale z tym na KIMBie nigdy nie było problemu
Postaraj się być, będzie, jak zawsze, pięknie.
Postaram się postaram, bom ciekawa. Niestety pracuję 7dni w tygodniu, a z wolnymi weekendami najgorzej u mnie.
P.S. Pozdrowienia masz Piskal z Otrytu od Krzysztofa, nawet planuje pojawić się na KIMB
A cóż Ty, Piskalu, jesteś tego taki pewny?
Jak Kuna nie chce - to nie. Bez łaski. Jeszcze będzie żałowała.
Ale może inna Pani z forum reflektuje na konkurs, który wyłoni Jej mecenasa?
Ryzyko żadne. Pani sama określi wymogi stawiane uczestnikom konkursu, a także będzie Przewodniczącą Jury z głosem rozstrzygającym.
Piskal i ja zapewnimy tylko administrację konkursu i ochronę jego przebiegu.
A zatem, jeśli jakaś Pani jest tym zainteresowana, to proszę przełamać wrodzoną nieśmiałość i się tu zgłosić.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Żarty żartami, ale apeluję o powrót do tematu wątku i trzymanie się go, bo na razie mamy tylko 3 punkty programu. Proszę tę bezowocną konwersację przenieść na priv albo do Shoutboxa.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki