My jak zwykle razem
My jak zwykle razem
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Muszę.
W dniach 7- 25 maja br. mam już zaklepany pobyt w Sękowcu. W tej sytuacji nieuczestniczenie w KIMB byłoby afrontem z mojej strony.
Będę chyba, jak zwykle, z piękniejszą połową (choć dziś się odgraża, że nie pojedzie) oraz z Żabkami (same zaproponowały wyjazd w Bieszczady w tym terminie). Może jeszcze przytargamy ze sobą, również jak zwykle, Ojca Prowadzącego.
Niezależnie od tego proszę, aby na tę listę zapisały się 3 moje faworytki (wymieniam w kolejności alfabetycznej):
1. Bieszczadzka Kuna z Las Vegas. Miss (nie)zaspokojonego pożądania.
2. Chwastkówna (nick Chwastek na zielonym forum). Miss intelektu i erudycji.
3. Lucy. Miss wszechstronna. Gdyby nie mogła sama przyjechać, niech choć przyśle Sonkę.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Pastor personaliter
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Bywalcze niezmiernie jest mi przyjemnie, wręcz jestem zaszczycona możliwością dostanie się na Twoją listę.
1. Niestety nie wiem czy dostanę pozwolenie z WP na wyjazd w Bieszczad.
2. Jak Ci również wiadomo Mecenas nie nadaje szyfrogramów, a nie chcę go krępować.
3. (Nie) zaspokojone pożądanie może być zaspokojone gdyż w marcu klękam ponownie w ambasadzie
Ad. 1.
Może Cię jednak ta Wirtualna Polska puści - jeśli odpowiednio wcześniej o to wystąpisz. Trudno mi jest wyobrazić sobie KIMB bez Ciebie.
Ad. 2.
Nic mi o tym nie wiadomo. Naprawdę. Znajdź sobie nowego mecenasa, a jak nie, to ogłosimy na KIMB-ie stosowny konkurs.
Ad. 3.
Zrobisz w końcu karierę w Hollywood.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)