a znajdzie się tam kawałek ziemi pod mój namiot? :)
Zamieszczone przez calanthe a znajdzie się tam kawałek ziemi pod mój namiot? :) No pewnie. I potok, w którym możesz się wykąpać.
Zamieszczone przez Piskal No pewnie. I potok, w którym możesz się wykąpać. a nie lepsza łąka nad Sanem ? ...miejsca ogrom , lecz trzeba pod górkę zaiwaniać ...
Zamieszczone przez Piskal No pewnie. I potok, w którym możesz się wykąpać. Chyba mnie przekonałeś :) jak nie będzie końca świata to widzimy się na KIMBie :)
Zamieszczone przez calanthe Chyba mnie przekonałeś :) jak nie będzie końca świata to widzimy się na KIMBie :) Rozbij namiot koło naszego domku, to może nawet będzie śniadanie do łóżka.
Zamieszczone przez Piskal Rozbij namiot koło naszego domku, to może nawet będzie śniadanie do łóżka. Tak zrobię :) Magda jeszcze o tym nie wie ale chyba będzie ze mną w tym namiocie :) więc śniadanie x2
Zamieszczone przez calanthe Tak zrobię :) Magda jeszcze o tym nie wie ale chyba będzie ze mną w tym namiocie :) więc śniadanie x2 Jaasneee...
Zamieszczone przez calanthe Tak zrobię :) Magda jeszcze o tym nie wie ale chyba będzie ze mną w tym namiocie :) więc śniadanie x2 Cudnie :)
magda :)
Zamieszczone przez calanthe a znajdzie się tam kawałek ziemi pod mój namiot? :) Witajcie! jakoś tak zabłądziłam, oddaliłam się od Forum, ale już jestem! Calanthe - a znajdzie się kawałek miejsca w Twoim namiocie? :D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zasady na forum