Ano właśnie Komisarz wytknął wprost jak potężne są nasze umysły- nawet te głąbów i skończonych kretynów też. Cokolwiek się nie napisze- nasz mózg odczyta informację. Co do forum, wszystko ma swoje miejsce. ĄĘ ma też swoje miejsce: na forum polonistów, filologów i innych takich. Przypominam że jest to Forum Bieszczadzkie, nie historyczne, nie botaniczne, nie lologiczne... Tak wiec błędy gramatyczne, ortograficzne a nawet interpunkcyjne nie powinny tu być problemem i nikogo razić.
Tak na marginesie, za każdym razem jak uruchamiam forum na głównej stronie widzę błąd ortograficzny, nawet go już polubiałem. : - ) ha ha!
Grunt aby treść postu była zrozumiała dla reszty. Aby było o czym rozmawiać- a jak ktoś się chce trzymać staropolszczyzny.... to nic mi do tego.
W kwestii posta Ducha o wypowiedzi Bralczyka (ja czuję różnicę - gdy ktoś mi robi laskę, lub gdy ktoś mi robi łaskę), to muszę powiedzieć, że wobec znieczulicy, niechęci do pomocy itd to ja tu różnicy nie widzę. Nikt obcy mi nie robi ani łaski, ani laski, a nawet jak się ktoś pokusi mi pomóc albo zrobić przyjemnie- to też wybór pozostawiam otwarty.
Tylko czy po prawdzie ąę na forum jest problemem? Czy może lista wątków możliwych już się wyczerpała? : - )

Odpowiedz z cytatem