Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Rajcowna ta Mała...

Widok wątkowy

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Domyślnie Odp: Rajcowna ta Mała...

Cieszę się, że Wam się podobało, na żywo to dopiero był czaaaad, te chmury przelewające się z miejsca na miejsce, rozbijające się o napotkane szczyty, kotłujące się niesamowicie a przy tym na szczytach bezwietrznie i przypiekające słoneczko...
    Dzięki wszystkim za dobre słowo!

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
    A doktór to Ci pozwolił się po jakichś obcych włóczyć? Pewnie mu nazmyślałeś, że ta Mała jest mniejsza od Wielkiej:)
    A te zdjęcia to pewnie fotomontaż, przecież Ty zawsze masz w górach deszcze i chmury
    Ja się na fotomontażach nie znam, a znajomy doktor wiedział, że jadę i dopiero jak zdjęcia zobaczył to powiedział, że go chyba cholera weźmie a mnie niech szlag trafi :)
    Cytat Zamieszczone przez komisaRz von Ryba Zobacz posta
    rewelacja, co prawda kapsuła wygląda jak by wcześniej była toczona z góry ale po waszych doświadczeniach być może to tylko optyka
    ...
    Piątka z plusem za spostrzegawczość - kapsuła to moja wizja artystyczna (he, he), gdybym taką zobaczył to bym musiał kegę piwa wychłeptać i wtedy może dałbym się tam wnieść :)
    Cytat Zamieszczone przez krzychuprorok Zobacz posta
    Żeby tak sobie wędrówkę ułatwiać za pomocą kapsuł kosmicznych, ja nie poznaje Sira!...
    Tu jest wyjaśnienie jednego z uczestników:
    Cytat Zamieszczone przez qbacz Zobacz posta
    To nie jego wina tylko leniwych kolegów :)
    Choć nie do końca prawdziwe, gdyż nie chciałem ryzykować przy niemalże zerowej widoczności przejścia dużo dłuższego odcinka w górach przeze mnie nieznanych. Chyba była to słuszna decyzja> Spotkaliśmy na szlaku dwóch słowackich, starszych i doświadczonych w tym terenie turystów, którzy w jednym miejscu zabłądzili i musieli po omacku szukać grani i szlaku.
    Pozdrówka - Bazyl
    Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 25-02-2013 o 19:51 Powód: takie ę ą :)
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)