Cześć i czołem,
Ja wiem że najprościej jest pojechać na miejsce i tam poszukać. Dla mnie jest to jednak zbyt ważna (życiowa) decyzja i dlatego chciałbym sie odpowiednio przygotować do tego kroku. Więc najpierw zbieram informacje.
Osobiście byłem w Bieszczadach parenaście lat temu. Pewnie sporo się tam zmieniło, pewnie sporo na dobre i sporo na złe. Wydaje mi się, że ...więcej tam teraz życia. Więcej cywilizacji. A ja właśnie od cywilizacji chce raczej z daleka. Pytanie - które tereny należą do takich nieco.... dzikszych?
Pytałem o działkę (a propos - 3000 zła za uzbrojoną działkę to nizbyt dużo) bo zastanawiam się nad budową drewnianaego domu - z pali. Trzaskają takie cacko w parę tygodni. Kosztuje też to nie dużo (stosunkowo).
Wracając do pracy. Chciałbym sie gdzieś zaczepić na początek. Pytanie - czy w Bieszczadach jest szansa na prace sezonową od zaraz, np. jako kelner (pracowałem kiedyś podobnie w Karkonoszach) lub w innym chrakterze w gospodarstwie agrotursystycznym? Najlepiej z noclegiem. Bo domyślam się że z biego stanowiska kierowniczego nie załapię (nie chce nawet).
To tyle.
Pzdr (o:
Kowal
ps
Jeśli cię darek męczę to powiedz, znaczy napisz. (o: