Niezbyt podoba mi się traktowanie tego forum wyłącznie jak ogłoszenia. Czyli taka właśnie sytuacja, gdzie ktoś zakłada konto i tworzy (często jeden-dwa) wpis tylko po to, by siebie rozreklamować. Sama czasami polecam (czy rekomenduję) różne schroniska, zastanawiałam się kiedyś czy to źle czy dobrze wygląda bo nie da się ukryć, że jestem z nimi związana (wiele dla nich pracowałam /-uję ale zupełnie bezinteresownie) ale ktoś ze stałych bywalcówodpowiedział, że forum jest raczej pro-schroniskowe. Partyzancie, wydaje mi się, że reklama ma cel komercyjny (nastawiona jest bardziej na konsumpcję) a polecenie jest szczerą inicjatywą (w tym bezinteresowną) czyli poleca się miejsca, które się lubi, które się samemu odwiedza i do nich wraca lub zwyczajnie zasłyszało się o czymś fajnym.
wydaje mi się, że w regulaminie jest, że nie wolno zamieszczać ogłoszeń a linki można podawać, jeżeli ma się wyrobioną już konkretną liczbę wpisów

odpowiedział, że forum jest raczej pro-schroniskowe. Partyzancie, wydaje mi się, że reklama ma cel komercyjny (nastawiona jest bardziej na konsumpcję) a polecenie jest szczerą inicjatywą (w tym bezinteresowną) czyli poleca się miejsca, które się lubi, które się samemu odwiedza i do nich wraca lub zwyczajnie zasłyszało się o czymś fajnym.
Odpowiedz z cytatem