Ha,
ha,
ha, ; ).
a ja nie moge dodac avatara :(
Zazwyczaj wystarcza: Twój profil - Panel kontrolny - Twoje ustawienia - Edytuj Avatar
A na czym polega niemoc?
Ja też, poza tym nie mogę dodać żadnych informacji w swoim profilu bo jak coś chcę zmienić to mnie wyrzuca
Pojawia się piękna ramka z tekstem:
"spokojny, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."
Brak edycji "Twojego(mojego) profilu". To jakaś norma?
Nie, to wygląda na jakiś błąd systemowy, skontaktuj się z Adminem.
Witam,
Wynika to z ostatnich zmian w ustawieniach forum ktore przeprowadzilismy okolo 2 miesiecy temu. By zapobiec fali spamu (takze w profilach) mozliwosc edycji profilu zostala zablokowana dla nowych uzytkowinikow.
Wszystkie niedostepne opcje zostana wam odblokowane gdy przejdziecie okres proby. Nie ma tym niecheci do "nowych", a jedynie proba rozwiazania problemu z cwaniakami ktorzy uzywali naszego forum do spamowania.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Czyli co? Jak jestem zarejestrowany od 04.2008 r. to nadal jestem "nowym użytkownikiem"? To super. Poczułem, że i wiek stanął mi w miejscu :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki