Niestety, nie mam.
Niestety, nie mam.
"...gdy przejdziecie okres próby." Tzn. kiedy? Pomijam fakt traktowania mnie jak potencjalnego "cwaniaczka". Trochę to żenujące. Tak, tak wiem, regulamin i inne pierdoły. Chore czasy, chore zasady. A ponieważ dziś wszyscy są przewrażliwieni na swoim punkcie, nie należy mojej wypowiedzi traktować w kategorii "wycieczki osobiste" ; ).
Niestety nie ma innej metody aby powstrzymać nawałę spamu zalewającego ostatnio fora internetowe, gdyby chcieć ręcznie to porządkować to co drugi użytkownik musiałby być moderatorem. Weź to na spokojnie , pisz, czytaj, dyskutuj a ani się obejrzysz będziesz mógł zmienić awatar albo walnąć link w stopkę.
Mam nadzieję, że wybaczysz nam te drobne niedogodności.
Czterech panów B.
"Nowy uzytkownik" to skladowa 2 czynnikow - stazu na forum + ilosci napisanych postow.
Do pelnego dostepu wymagamy:
Staz na forum -> min 60 dni
Liczba postow -> min 35
Jak widac powyzej nie ma tutaj zadnej filozofii pt. liczba schodzonych par butow w Bieszczadach albo cos podobnego. Ot durny mechanizm ktory matematycznie kwalifikuje ludzi do okreslonych grup.
Wyjscie mniej bolesne od tego w ktorym moderatorzy musieliby to moderowac recznie.
Darkowski - zmienilem Ci grupe. Powinies miec juz dostep do wszystkich funkcji (wyloguj sie i zaloguj ponownie).
Ostatnio edytowane przez admin ; 08-06-2013 o 02:03
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Nie myśleliście o umożliwieniu zmiany awataru nowym użytkownikom? Zazwyczaj nie przesiaduję zbyt dużo na forach więc zebranie tych 35 postów trochę mi zajmie, a jednak lubię gdy ludzie widzą do kogo piszą (nawet symbolicznie).
Udostępnij mi obrazek to Ci ustawię.
Powiodło się, zdjęcie profilowe masz ustawione.
Trochę zgaduję w czym może być problem, nie wiem czy dobrze: być może chciałaś sobie ustawić awatar a nie zdjęcie profilowe. To są dwie różne rzeczy, ustawiamy je tu:
Jeżeli źle zgadłem to napisz dokładniej co Ci nie działa.
Nie mam pojęcia co nie działa. Mam zaznaczony "brak awatara".
W zdjęciach profilowych widzę mój obrazek, ale mimo wszystko to nie działa.
I jeszcze, co ciekawe, nie miałam najmniejszego problemu z umieszczeniem tego samego zdjęcia na moim facebookowym profilu !
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 08-11-2015 o 16:23 Powód: Połączyłem dwa posty
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki