Zdjęcie profilowe to coś innego niż awatar. Powyżej podałem linki, ustaw sobie awatar bo zdjęcie profilowe już masz.
FB nie ma nic do tego.
Zdjęcie profilowe to coś innego niż awatar. Powyżej podałem linki, ustaw sobie awatar bo zdjęcie profilowe już masz.
FB nie ma nic do tego.
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 08-11-2015 o 16:28 Powód: Literówka
"Wgrywanie pliku nie powiodło się" - taki komunikat otrzymałam próbując ustawić awiatar. Tam jeszcze jest prośba o wpisanie strony www. Ale nie mam pojęcia co można tam wpisać, skoro zdjęcie mam w folderze "dokumenty" na dysku...
Miejsce na identyfikator Skypa jest w profilu od lat, wykorzystuje to bardzo niewielka grupa forumowiczów. A adres strony Facebooka lub Twittera możesz wpisać np. w pole "Twoje Forum/WWW". Robienie przeróbek profilu i układanie go inaczej niż domyślnie to rzecz, na którą brak niestety czasu.
>Podpowiedź<
Mógłbyś wkleić albo przesłać na PW zrzut ekranu? Nie potrafię odtworzyć tego błędu i nie wiem gdzie mam szukać problemów.
EDIT: już widzę. Na razie nie wiem jak to naprawić, bo na Tinypic nic nie trzymamy, ale będę prowadził intensywne rozmyślania
EDIT2: coś wymyśliłem Chwilowo wyłączyłem podwójne wilczki za II turę, ale pojedyncze, za I turę, powinny działać prawidłowo. Jeżeli widać nadal komunikat z Tinypic proszę odświeżyć stronę. Czy ktoś, kto miał opisany problem, może potwierdzić, że zniknął?
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 19-01-2016 o 16:44
Witam i nawiązuję do możliwości udostępnienia obrazka przed terminem - czy mogę poprosić? Bęcnę chętnie, zanim dorobię się stażu 35 wpisów, bo to trochę potrwa, a paplać tylko po to, by "przekręcić" licznik nie ma sensu. Trochę łyso tak występować kamuflozo no-name. Wystarczy, że jestem kamuflozo w jeżynach i liściach strasząc turystów i pracujących przy drewnie na lesie.
Jak mogę udostępnić obrazek ? Privem?
Dziękuję "from de mountejn"
Wojtek z Krakowa.
Ostatnio edytowane przez Krytyk Ludowy ; 02-10-2016 o 11:24
No właśnie Panowie. To chyba jedyne takie forum gdzie aby dodać awatar trzeba na to zasłużyć. Linkowanie mogę zrozumieć - awatar nie. I przy okazji - admin odpowiada na pytania mailowe tylko od wielkiego dzwonu? A może trzeba się umówić na audiencję?
Aktualnie 6 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 6 gości)
Zakładki