Piękna trasa Wojtku.
Zawsze z zainteresowaniem czytam twoje relacje
i zawsze jestem pod wrażeniem - zrobić tyle KM/na dzień i jeszcze zrobić taką fajną dokumentację fot. wyjazdu.
ZAZDRASZCZAM
i POZDRAWIAM
Jacek
Piękna trasa Wojtku.
Zawsze z zainteresowaniem czytam twoje relacje
i zawsze jestem pod wrażeniem - zrobić tyle KM/na dzień i jeszcze zrobić taką fajną dokumentację fot. wyjazdu.
ZAZDRASZCZAM
i POZDRAWIAM
Jacek
Rewelacyjna trasa! Pozazdrościć!
Wojtku, zaintrygowało mnie zdjęcie siodła w bazie namiotowej. Czy to w celu zabezpieczenia przed kradzieżą (kto odważny spróbuje pojechać rowerem bez siodełka), czy stoi za tym inny powód? To raz. A dwa - czy możesz polecić jakiś zestaw naprawczy do gum? Właśnie sobie zdałam sprawę, że przebicie dętki na dobrą sprawę może się trafić każdemu i mój przypadek należy zaliczyć do niezwykle rzadkich, ba!, należy się wręcz spodziewać, że moja dobra passa kiedyś się skończy. Co wtedy? Jeżdżę zazwyczaj sama, opony nie potrafię sobie zmienić...chyba
To są położone jedna na drugiej wkładki, wyciągnięte z butów, żeby szybciej się przewietrzyły. Tutaj trafiły na chwilę do zdjęcia na biurko:
IMG_9363.JPG
a ja żem w nieświadomości widoki podziwiał
w nieświadomości, że w dole Wojtek kręci
Stromo. W zeszłym roku zamarzyła mi się wyprawa: zjazd do Osadnego i powrót ze Słowacji przez Runinę i Dziurkowiec, ale jak do tej pory nie wypracowałem sobie kondycji, która by mi pozwoliła pchać mój ciężki rower 570 metrów w pionie.
Ktoś kto by chciał zjechać do Wetliny, nadzieje się na niemiłą niespodziankę; na zboczu Jawornika, nie dość, że stromo, to co paredziesiąt metrów porobione są, nie wiem po co, poprzeczne palisady, takie na ok. 4 leżące jeden na drugim, drągi. Przy zjeździe jeszcze jakoś do przejechania, ale jakby wjeżdżać, to trzeba by co chwile rower dźwigać na ok. pół metra. A jest tych palisad kilkadziesiąt.
Utrudnienie to może być natomiast atrakcją dla latających downhillowców
Mobilizuje się do wrzucenia "mojej" Słowacji.
Ostatnio edytowane przez Miejscowy ; 27-05-2013 o 18:20
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)