Andrzeju Twoje planowanie jest nie złe,chyba coś "podkradnę"jak pozwolisz. Używam Garmin Novi 3760, do tego kilka aplikacji na andreoid na tablecie i tel bada.Na tablecie nie złe są aplikacje jak :Maps with me , Lucus Free i kilka innych. Planować trasy można też na Endomondo w wersji na Andreoid. Ale Ty wiesz ,że najlepiej lubię pracować na normalnych papierowych mapach.Mam pamięć wzrokową i muszę widzieć to na mapie na większym obszarze... popatrzę, zapamiętam i już mam"GPS".Nabyłem kilka niezłych map Albanii , wszystkie niemieckie ,f@b ,Reise i mabstab..w skalach 1:200000 i nawet 1: 50000.Myślę ,że są dobre, na tych dokładnych to niektóre drogi w górach są opisane "only 4x4"
..
A poza tym, trochę improwizacji w podróżowaniu nie zaszkodzi..gdzie dojedziemy to to dojedziemy....Europa jest mała....świat jest mały też
i byle zdrowia wystarczyło na zwiedzenie TEGO.:)

.Nabyłem kilka niezłych map Albanii , wszystkie niemieckie ,f@b ,Reise i mabstab..w skalach 1:200000 i nawet 1: 50000.Myślę ,że są dobre, na tych dokładnych to niektóre drogi w górach są opisane "only 4x4"
Odpowiedz z cytatem