Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Korczowa czy Medyka? Osobówką.

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2006
    Rodem z
    Poznań/Szczecin

Domyślnie Odp: Korczowa czy Medyka? Osobówką.

w poniedzialek na granice odwozil nas kolega ze Lwowa(bylismy na zawodach sportowych w Gorganach) i zaraz za Lwowem jest stacja stala DAI, ok - zwalniamy, potem kolega przyspiesza i w nastepnym "gaju" wyskakuje pan z DAIu i okazalo sie ze jechalismy 93km/h w miejscu gdzie mozna 60. Mandat podobno najnizszy z mozliwych, 250UAH. Kartka A4, duzo pisania

P.
    "There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

Cytat Zamieszczone przez Petefijalkowski Zobacz posta
    w poniedzialek na granice odwozil nas kolega ze Lwowa(bylismy na zawodach sportowych w Gorganach) i zaraz za Lwowem jest stacja stala DAI, ok - zwalniamy, potem kolega przyspiesza i w nastepnym "gaju" wyskakuje pan z DAIu i okazalo sie ze jechalismy 93km/h w miejscu gdzie mozna 60. Mandat podobno najnizszy z mozliwych, 250UAH. Kartka A4, duzo pisania

P.
    chciało mu się pisać??? ... w euro czy dolcach nie byłoby taniej ? ...dziś trzeba również uważać na mobilnych tajniaków !

enkel
    Guest

witam
    wybieram się za tydzień na Ukrainę właśnie, dokładnie do Czerniowce. Jadę z Wrocławia. Powiedzcie mi proszę jak wygląda ta nasza A4. Wiem, że do Tarnowa dojadę, ale nie wiem czy jakieś odcinki dalej są otwarte. I może coś wiecie na temat dróg na Ukrainie. Która najlepsza.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez enkel Zobacz posta
    witam
    wybieram się za tydzień na Ukrainę właśnie, dokładnie do Czerniowce. Jadę z Wrocławia. Powiedzcie mi proszę jak wygląda ta nasza A4. Wiem, że do Tarnowa dojadę, ale nie wiem czy jakieś odcinki dalej są otwarte. I może coś wiecie na temat dróg na Ukrainie. Która najlepsza.
    A4 do Tarnowa bardzo porządna ale można z niej zjechać nieco wcześniej (za Bochnią lub w Wierzchosławicach) aby potem nie przebijać się przez centrum Tarnowa. "Stara" czwórka, a w szczególności obwodnica Tarnowa też są na tym odcinku bardzo porządne.
    Potem już znacznie gorzej, a szczególnie korki tworzą się w Jarosławiu, w centrum miasta.

Na Ukrainie należy zdecydowanie omijać odcinek Lwów - Tarnopol. Jeszcze tak złej drogi nie widziałam a jechałam tam w zeszłym roku, w tym podobno jest jeszcze gorzej.
    Drogi od strony granicy polskiej aż do Lwowa odnowione przed EURO i jeszcze się nie zdążyły podziurawić.

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    (...)
    Potem już znacznie gorzej, a szczególnie korki tworzą się w Jarosławiu, w centrum miasta.
    (...).
    Basiu ! Już od wielu miesięcy Jarosław ma nową obwodnicę, więc nie tak łatwo o korki w centrum.
    p.s. Przemyśl też mija się nową obwodnicą jadąc w kierunku Medyki.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)