Czasopismo w całości przeczytane - polecam, mam nadzieję, że nie zginie ono śmiercią tragiczną jak magazyn Bieszczady, a więc kupujmy by były kolejne numery! :)
Czasopismo w całości przeczytane - polecam, mam nadzieję, że nie zginie ono śmiercią tragiczną jak magazyn Bieszczady, a więc kupujmy by były kolejne numery! :)
Oto meil od Zbigniewa Maja:
PozdrawiamWitam,
czasopismo można zakupić w redakcji w Wetlinie oraz w wielu
bieszczadzkich punktach handlowych. Możemy też wysłać pocztą po
wpłacie należności (15 zł + 4 zł = 19 zł) na konto; 53 1020 2980 0000
2102 0019 8390. Zbigniew Maj
Wetlina 106
w tytule proszę wpisać: Bieszczady Odnalezione, oraz dane do przesyłki
Pozdrawiam
Zbigniew Maj
Znalezione na FB:
Zamieszczone przez Stowarzyszenie Rozwoju Wetliny i Okolic
Zamówiłem, dotarło. Nie wiem za bardzo, dlaczego pismo jest drukowane na tak dobrym papierze. Nie ma plakatu na rozkładówce, zdjęcia nie są najważniejszą częścią zawartości, więc wydawca mógłby chyba oszczędzić i drukować na czymś tańszym (i zejść z ceny albo po prostu więcej zostałoby mu w kieszeni).
Będąc w ten weekend w Wetlinie czasopismo nabyłem i jestem więcej niż zadowolony.Na pewno nie jest to pismo z reklamami co strona a zawiera bardzo wiele informacji.Informqacji szeroko pojętych.Od prehistorii i opisów kształtowania się obecnych Bieszczadów aż do świetnego artykułu Szymona znanego tu doskonale z ratowania starych cmentarzy.Cóż mogę napisać o cenie-za tą jakość i całkowity brak reklam będę kupował je dalej
Ja chciałem zamówić pocztą, ale poczekam do przyszłego tygodnia i kupię na miejscu ;-) .
Czy są jakieś wieści dot. czasopisma "Bieszczady Odnalezione"...kiedy będzie nr 2 ??
Towarzystwo Przyjaciół Nauk w Przemyślu zaprasza na spotkanie, na którym p. Zbigniew Maj wygłosi prelekcję pt.
"BIESZCZADY ODNALEZIONE Działalność Stowarzyszenia Rozwoju Wetliny i Okolic" połączoną z prezentacją czasopisma historyczno-krajoznawczego BIESZCZADY ODNALEZIONE.
14 marca (piątek) 2014 r. godz. 16. 30, Biblioteka Naukowa TPN, ul. Tadeusza Kościuszki 7, I. p. PRZEMYŚL
Prowadzenie: mgr Jacek Drozd.
Z moich informacji czasopismo ma wychodzić raz na pół roku i podbno nowy numer już jest drukowany lub wydrukowany.Najlepiej zasiegnąc informacji u źródła czyli w Stowarzyszeniu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki