Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: Prośby o wszelaką pomoc

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Rozlicz sie sercem przekaż swój 1% na leczenie Damiana

Pamiętajcie...1% POMAGA!!!

I znów nadeszła ta pora roku. Pora roku, kiedy wypełniamy PIT-y i rozliczamy swoje podatki. A ja kolejny już rok, przy tej okazji, gorąco Was proszę o pomoc. Jeśli jeszcze nie zdecydowaliście, komu pomóc za pomocą swojego 1% podatku to proszę Was gorąco – wpiszcie w swoim rozliczeniu:
    KRS 37904
    Cel szczegółowy: 34 Lackowski Damian Lackowski

Fundusze z 1% podatku, które zostaną dla mnie przekazane, de facto zostaną przelane przez Urząd Skarbowy na konto Fundacji Dzieciom ,, Zdążyć z Pomocą ,,a nie mi do ręki. Czyli możecie mieć pewność, że zostaną one spożytkowane w zbożnym celu – na moje leczenie oraz rehabilitację

Z całego serca, dziękuję wszystkim osobom, które zdecydują się ofiarować mi swój 1% podatku!!!

Lightbulb Odp: Błagam pomóż zebrac środki na leczenie Damiana

Witam wszystkich
    Dawno mnie tu nie było ale o was i Bieszczadach myślę nieustannie . Czas w spędzony w Polańczyku na rehabilitacji to najwspanialszy okres w życiu mam nadzieje że uda się jeszcze tam wrócić .
    obecnie zbieramy na Turnus Rehabilitacyjny .
    Pomóż! Nie bądź obojętny...dzięki rehabilitacji Damian Lackowski ma szansę na życie bez bólu , przykurcze będą mniejsze.
    ON tak jak inne dzieci bardzo chciał by być zdrowy , biegać i cieszyć się z życia . Los jednak zdecydował inaczej jego życie zawsze było i będzie zależało od wielkiego serca dobrych ludzi którzy bezinteresownie pomagają mu w rehabilitacji . Ma 23 lata a cierpi jak dorosły . Proszę pomóż nam zebrać środki na turnus daj mu szansę na poprawę stanu zdrowia . Jeśli możesz wpłać symboliczną zł to tak niewiele dla Ciebie...tak wiele dla NIEGO!
    UDOSTĘPNIJ !!! — pełna nadziei z użytkownikiem Damian Lackowski.BŁAGAM POMÓŻ
    https://zrzutka.pl/68zr99

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)