...a wiecie , że ocenzurowano moj wpis? I to o Zdzichu Radosie...dno
...a wiecie , że ocenzurowano moj wpis? I to o Zdzichu Radosie...dno
Który post? Ten? Ja tam nie widzę żadnego śladu po edycji.
Czterech panów B.
Sezon ogórkowy w pełni. A niektóre ogórki przybrały kształt potwora z Loch Ness i zaczęły cenzurować
Oj ! OJ !Oj ! cenzurować ??? .......jesteśmy na dnie....a wiecie , że ocenzurowano moj wpis? I to o Zdzichu Radosie...dno
Jak tak można , to nie dopuszczalne !!!!!
-------------------------------------------------
Dobry człowieku czyli Bieśdziadzie !
Wiedz że to forum jest (i powinno być) cenzurowane.
Fora bez cenzury (typu onet.pl, itp) gromadzą zupełnie inną klientelę, sorry ale tam rozumnych ludzi trudno znaleźć.
Forum nie jest i nie powinno być cenzurowane, jest moderowane.
Czterech panów B.
...tak , tak ...nowe czasy , nowe nazwy...
Może każdemu kto się loguje na to forum powinno się podawać na tacy dużymi literami do wyboru ;
Zgadam się / nie zgadzam się .............. na moderowanie (cenzurowanie) moich wypowiedzi.
bo ludzie czasami nie mają świadomości.
Owszem jest regulamin, ale kto go czyta przykładnie i do końca ?
nie nie znalazłem bo został usunięty, a może usunęły go Zakapiory z okolic Łopiennika... make love not war
haha, znikają nie tylko posty ale i cały wątek wcięło.... no bo gdzie Klub Miłośników Bieszczadzkich Chatek? Ba, zdarza się, że jak jakiś wątek chyci, to moderatorzy zmieniają jego nazwę.... Ot, dać nieco zielonego i pozamiatane :- )
Ba! Nawet Wielka Oburzona Lucyna w Grupie Bieszczady na fejsie tnie, kasuje, przekręca- ale to chyba jej sposób na odreagowanie tego forum :)
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
ciekawe.... a co chatki zawiniły?
Mają ludzie problemy i czas ....niech posiedzą nad fajrantem na torach w Cisnej lepiej
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki