Dziękuję bardzo za miłe powitanie! Jestem bardzo szczęśliwa że mój język polski jest zrozumiały!
Myślę, że jedną z najważniejszych rzeczy które ludzi szukają w górach jest – spokój (albo pokój?). Chcemy cieszyć się ciszą lub odgłosy lasu, odpocząć nasze oczy na zielono (lub białe) i błękit, oddychać orzeźwiającym powietrzem i posmakować wolności. Ooo, tak
! Wszystko to wraca nas do naszej prawdziwej natury ludzkiej.
Czasami odjazd do góry to szybki sposób znalezienia spokóju wewnątrz siebie, wtedy możemy po prostu odpocząć, zrelaksować się i cieszyć się wolnego czasu. Jeśli nie możemy zatrzymać się cały czas w Bieszczadach, możemy ducha Bieszczadach zatrzymać z nami. W niektórych momentach, można po prostu zamknąć oczy i pomyśleć o magicznej góry, która czeka na nas.
I miło jest usłyszeć, że tutaj są i miłośnicy Serbii!
Nie wiem czy jest źle z językiem angielskim w Serbii, nie spróbowałam mówić po angielsku tam. Polski i serbski są podobne, ale mówić poprawnie po polsku... to jest wielkie wyzwanie dla obcokrajowców (to samo dotyczy język serbski też).
PS - jedno pytanie techniczne: czy ktoś wie dlaczego nie mogę umieścić moje zdjęcie na awatara?

). Chcemy cieszyć się ciszą lub odgłosy lasu, odpocząć nasze oczy na zielono (lub białe) i błękit, oddychać orzeźwiającym powietrzem i posmakować wolności. Ooo, tak
Odpowiedz z cytatem

Zakładki