Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Na Wschodzie i na Zachodzie

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar krzychuprorok
    Na forum od
    10.2007
    Rodem z
    Rzeszów/Rymanów

Domyślnie Odp: Na Wschodzie i na Zachodzie

Drogi na Węgrzech są dobre, ale te główne i nie brakuje autostrad, z drogami lokalnym jest już gorzej. Przez Góry Tokajsko - Zemplińskie biegną cztery drogi. Najlepsza z nich jest na północ od tej którą jechałyście (no chyba, że też już się rozsypała) i blisko niej jest godny polecenia zamek Fuzer. Jakby pojechać na południe od Gonc jest kolejna atrakcja - zamek Boldogko w Boldogkoujfalu. Jeśli ktoś nie jest miłośnikiem siedzenia w ciepłej wodzie to lepiej odwiedzić te zamki plus podjechać do Tokaju, tam napić się wina i wyjść na Górę Tokajską.
    Atrakcyjne kąpielisko jest w Miszkolcu Tapolcy, umiejscowione częśćiowo w jaskini.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Domyślnie Odp: Na Wschodzie i na Zachodzie

Cytat Zamieszczone przez krzychuprorok Zobacz posta
    Jeśli ktoś nie jest miłośnikiem siedzenia w ciepłej wodzie to lepiej odwiedzić te zamki plus podjechać do Tokaju, tam napić się wina i wyjść na Górę Tokajską.
    Atrakcyjne kąpielisko jest w Miszkolcu Tapolcy, umiejscowione częśćiowo w jaskini.
    Tam - to jest w Tokaju, w Mad, na Górze Tokajskiej (dwa razy), w Miszkolc-Tapolca i w Górach Bukowych już byłam. Podobnie w jaskiniach m.in. Baradla-Barlang.
    Chciałam zobaczyć coś nowego.
    Myślałam o przejechaniu się kolejką leśną w Palhaza, byłyśmy nawet na stacji, ale godziny odjazdów nam nie pasowały.
    (W Miszkolcu i w Egerze już jechałam kolejkami)
    Ostatnio edytowane przez Basia Z. ; 26-08-2013 o 20:30

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów