"A samemu będzie można pokierować?"
-możnaszczegóły off-roadów do uzgodnienia z Konradem, telefon na stronie
"A samemu będzie można pokierować?"
-możnaszczegóły off-roadów do uzgodnienia z Konradem, telefon na stronie
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Puk, puk. Jest tam ktoś?
Gospodarze zapadli w sen zimowy...![]()
eee -nie ....może tropi zwierzaki (na czworaka oczywiście !)
Może pogoniło ich za Cygński, przez Mirki na Wołcze Jamy pod Lechmanke przy Kołodiażnym.
Hehe Tomek. Faktycznie było tak, że dwa dni temu szłam po niedźwiedzich tropach na czworaka ;P Ale dlatego, że wspinałam się pod górkę a ślisko było. A może te ślady robił inny jeleń co też bez rękawiczek łazi po śniegu. Partyzant, blisko ale nie do końca. Właściwie miałam tam iść wczoraj ale po drodze ścinka, więc wolałam darować sobie zbędne pytania. Poszłam więc na północ od Kołodiażnego -na Polanki za dwoma (trzema?) niedźwiedziami. Miśki skurczybyki wszystkie pouciekały z Prełuk bo dwie ścinki na Kołodiażnym. Dziś zaczęłam remont kancelarii (chatka to dawna leśniczówka)
a2.JPGa1.JPG1.JPG2.JPG3.JPG
W zasadzie fotografowanie tych tropów zrobiło się już nudne ;P
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 02-02-2014 o 00:10
super łapki !!!![]()
Pozdrawiam !
Kto ukrywa swoje prawdziwe Jimie ?! Kto trzyma z wilkami i depcze po piętach Niedzwiedziom ?! Dlaczego tak jak inne panny nie ucieka ze słoikami do miasta szukać księciunia ?! No kto ?!
Nie ze mną te numery Horpyno !!!
(chyba mam słabszy dzień).
dobre, dobre z tą Horpyną
Wypalane zakładki do książek - produkcja Prełuki ;D Seria z fragmentami wierszy Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego.
z1.JPGz2.JPG
Jest jeszcze jeden napis, który się schował podczas sesji zdjęciowej - "Chciałbym i mój ślad na drogach ocalić od zapomnienia" oraz drugi już sprzedany (ale zostanie szybko powielony): "A na ziemi tego roku było tyle wrzosu na bukiety". Zdjęcia niebawem na stronie. Kontakt: chata [@] chatawprelukach.pl
15 zł. Możliwość wysyłki pocztą.
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 12-02-2014 o 19:12
Jimi ! Chcę Cię zapytać czy zapasy prowiantu robisz na bieżąco, czy twoja spiżarnia jest wypełniona na tyle, że do lata spokojnie. Nie to, że chcę straszyć ale teraz są dobre ceny na wiele towarów, pełne hurtownie i sklepy. Ceny cukru są rewelacyjne, wiem, wiem powiesz - nie słodzę, Jimi - cukier to nie tylko herbata! Świnie tanie, to i konserwy i mięso są jeszcze tanie a co do mąki, to zważywszy na różne anomalie pogodowe taniej nie będzie. Dobrze mieć sporo róznych pojemników, beczek, słoików itp. z tym, żeby nie chować wszystkiego w jednym miejscu, bo wiesz...
Ja tam nie to, że panikuję ale wybieram się do sklepu. Cześć !
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki