... ten sklep fit- ileś tam.pl ... widać od razu, że nie jest tak wszystko jasne po kontakcie, w którym jest podany jakiś telefon komórkowy i adres mailowy... bez dodatkowych informacji (personalia, adres)... ja w takich nie kupuję... oczywiście nie musi tak być, ale jeżeli w zakładce kontakt jest podana wyczerpująca informacja, czyli adres, imiona i nazwiska osób i do tego ich numer telefonu, mail to dopiero wtedy szukam opinii w necie o sklepie (chyba, że są to sprawdzeni sprzedawcy)... ale na innych forach (nie na stronie sklepu)... kupuję wtedy bez obawy... korzystam z takich usług często i jakieś dziesięć lat... zdarzało mi się, że kupowałem za kwotę powyżej 2 tyś i się nie bałem.... jeszcze nie wtopiłem, ale wszystko trzeba robić z głową....trzeba też zwracać uwagę na cenę jeśli jest rażąco niższa.. tak powyżej 20% ceny detalicznej to wtedy należy dokładniej sprawdzać sprzedającego... najlepiej go wyguglować i jeśli to jest jakiś stary przekręt to góra na drugiej trzeciej stronie można się natknąć na jakąś negatywną opinię...

Odpowiedz z cytatem