Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Jak ma wyglądać spotkanie KIMB-owe 2014

Mieszany widok

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Domyślnie Odp: Jak ma wyglądać spotkanie KIMB-owe 2014

Uważasz Donie, że mam (ja lub ktokolwiek) wymyślić program i narzucić go innym? Może rzeczywiście nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodziło mi o przyjmowanie propozycji programowych i na to mamy jeszcze czas.
    A dyskusje z lat poprzednich o tyle nie były jałowe, że wzbudzały emocje i coś się na forum działo. Bo teraz forum staje się jałowe, osoby aktywne są mniej aktywne (A widzę to chociażby po sobie) i proces ten się pogłębia. I to staje się problematyczne. Krwi nam trzeba młodej, czy jaki bies i czad? . Może rzeczywiście Debiutant Roku to była dobra kategoria? Trudno, stało się.

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Cytat Zamieszczone przez Piskal Zobacz posta
    Może rzeczywiście Debiutant Roku to była dobra kategoria? Trudno, stało się.
    Przecież mamy Debiutanta Roku w tym roku. Piskal też jeszcze świątecznie otumaniony?

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Tomek Zobacz posta
    Przecież mamy Debiutanta Roku w tym roku. Piskal też jeszcze świątecznie otumaniony?
    Ups... Faktycznie.
    Ale jeśli już mam powiedzieć veto- to tylko temu, że nie świątecznie, ale przed świątecznie.
    Małe problemy, hymm..chyba z percepcją, albo dni tak do siebie podobne, że nie ogarniam? Nieważne.
    Acha, więc mamy Debiutanta? Więc.. Krwiiii....

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

don Enrico
    Czy nie bogatszym by była formuła rozszerzona ?
    Rozszerzona , ale o co ?
    - O elementy : ruchowe, poznawcze i kulturowe.
    Pozwolę sobie również optować za formułą rozszerzoną i mam propozycję w podpunkcie "poznawcze i kulturowe".
    Proponuję prelekcję/wykład na temat ideologii gender. Uzasadnienie??? Najpierw co do logistyki - mamy Wykładowce , pamiętamy , co pisała Lucyna że Nasze Forum czyta Arcybiskup ((ten arcybiskup) , wystarczy zaprosić. Poza tym gender jest ideologią zgodną z wszelkimi kanonami poprawności a poprawność na Naszym Forum zdecydowanie dominuje (obok nudy).
    Modnym obecnie trendem jest narzucanie przez zdecydowaną mniejszość swojego zdania większości i o tym też warto rozmawiać. Niebawem już będzie Nas mniejszość bo większośc spierdoli na fejsbuka! Ale co tam , najwyżej Forum będzie elitarne.
    ....................Pozdrawiam wszystkich! + Pastor ręką własną.
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    don Enrico

Pozwolę sobie również optować za formułą rozszerzoną i mam propozycję w podpunkcie "poznawcze i kulturowe".
    Proponuję prelekcję/wykład na temat ideologii gender. Uzasadnienie??? Najpierw co do logistyki - mamy Wykładowce , pamiętamy , co pisała Lucyna że Nasze Forum czyta Arcybiskup ((ten arcybiskup) , wystarczy zaprosić. Poza tym gender jest ideologią zgodną z wszelkimi kanonami poprawności a poprawność na Naszym Forum zdecydowanie dominuje (obok nudy).
    Modnym obecnie trendem jest narzucanie przez zdecydowaną mniejszość swojego zdania większości i o tym też warto rozmawiać. Niebawem już będzie Nas mniejszość bo większośc spierdoli na fejsbuka! Ale co tam , najwyżej Forum będzie elitarne.
    ....................Pozdrawiam wszystkich! + Pastor ręką własną.
    A ja proponuję, aby odnośne władze kościelne wydelegowały swojego przedstawiciela z przenośnym (ruchomym) konfesjonałem. Aby tych, którzy na KIMB-ie nagrzeszą, długo nie męczyło sumienie i mogli się wyspowiadać, a także - jeszcze na miejscu - odbyć pokutę.

Pomysł bynajmniej nie kosmiczny. Takie ruchome konfesjonały mają wkrótce stanąć w Warszawie przed klubami Go-Go i agencjami towarzyskimi.
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Pastor:
    Poza tym gender jest ideologią zgodną z wszelkimi kanonami poprawności a poprawność na Naszym Forum zdecydowanie dominuje (obok nudy).

A więc - aby nie było nudno i poprawnie (jednego i drugiego nie znoszę).
    Kontynuując swoją poprzednią myśl o przenośnym konfesjonale i szybkiej spowiedzi, sugeruję rodzaj pokuty.
    Niech to będzie np. odmówienie "Wierzę..." (wyznanie wiary), "Ojcze Nasz..." i (tylko dla katolików oraz prawosławnych) "Zdrowaś Mario..." - jednego dnia i tylko po razie.
    Ale za to:
    1-sza modlitwa na Tarnicy, 2-ga na Haliczu, a 3-cia na Rozsypańcu.

Bez względu na pogodę.
    Ostatnio edytowane przez Stały Bywalec ; 04-02-2014 o 07:32
    Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)